Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (9/3/2012)


Στο Σικάγο "διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους" ότι δεν έχουν ανάγκη τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Στο Ορλάντο δεν κρύβουν πως τον χρειάζονται και αυτό επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/3), με τον "Σούπερμαν" να οδηγεί τους Μάτζικ σε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί των Μπουλς με 99-94! Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τέλος στο σερί των 8 ηττών των "Ταύρων", τους υποχρέωσαν μόλις στην 3η φετινή εντός έδρας ήττα και πανηγύρισαν επί της παρέας του Ντέρικ Ρόουζ για πρώτη φορά έπειτα από 4 συνεχόμενες ήττες στα μεταξύ τους παιχνίδια!


Στις Η.Π.Α. έχουν συμπυκνώσει την διασκέδαση στην "πόλη της αμαρτίας" με μία φράση. "What happens in Vegas, stays in Vegas". Όμως αυτό που πέτυχαν μερικοί φοιτητές του πανεπιστημίου Σαν Ντιέγκο Στέιτ στο Λας Βέγκας δεν έμεινε ακριβώς εκεί. Αλλά έγινε γνωστό σε όλη τη χώρα… Ένας μαθητής του Στέιτ έδωσε νέα διάσταση στην αντιπαλότητα των κολεγίων στο NCAA και ξέφυγε από την παραδοσιακή προσπάθεια να… κλέψει την μασκότ του "εχθρού".
 

Η αποβολή του Βαρέζ Ουόρντ από το πανεπιστήμιο Όμπερν, πριν από μερικές μέρες, ήταν απλώς ο "καπνός". Διότι φαίνεται πως η "φωτιά" ενδέχεται να είναι η φερόμενη εμπλοκή του σε στήσιμο αγώνων για τον καθορισμό των πόντων! Το FBI, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει για τον παίκτη, θεωρώντας πως ενδεχομένως να ενεπλάκη σε παραβάσεις σε δύο τουλάχιστον αγώνες...



Αν το Ορλάντο επιμείνει να μην ανταλλάξει τον Ντουάιτ Χάουαρντ ως την προθεσμία της 15ης Μαρτίου, τότε μέχρι το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος οι μισές ομάδες του ΝΒΑ θα ενδιαφερθούν για εκείνον! Αν και οι Μάτζικ ευελπιστούν πως αν δεν τον πείσουν τον Ιούλιο να ανανεώσει, ίσως τον χάσουν μέσω διαδικασίας sign-n-trade, ώστε να κερδίσουν και κάτι σαν αντάλλαγμα από την πιθανή νέα ομάδα του. Η ομάδα της Φλόριντα πέρασε από το Σικάγο τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/3), σε μία έδρα που δεν αποκλείεται να αγωνίζεται του χρόνου.

 
Από απλός ρολίστας, ο Τζέραλντ Γκριν αποδείχθηκε μία καλή ρεζέρβα στο Νιου Τζέρσεϊ και οι Νετς αποφάσισαν να του προσφέρουν και δεύτερο 10ημερο συμβόλαιο. Ο πρώην παίκτης των Σέλτικς, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All-Star Game του 2007, είχε μ.ο. 5,6π.-2ριμπ. σε 5 αγώνες και 18,6΄ συμμετοχής και έχει ακόμη 10 μέρες για να πείσει τον κόουτς Έιβερι Τζόνσον να του δώσει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Link: http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας