Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ελλάδα - Βέλγιο 1-1 (29/2/2012)



 
Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με το Βέλγιο στο Παγκρήτιο, στο τελευταίο σοβαρό τεστ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πριν την έναρξη της προετοιμασίας της για τα τελικά του Euro 2012.

Το Βέλγιο ήταν καλύτερο και είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, μέχρι τη στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο, όμως ο Καρνέζης απειλήθηκε ουσιαστικά μόλις μία φορά (πέρα από το γκολ) σε ένα τετ-α-τετ του Βερμάελεν. Από την άλλη, η Ελλάδα δεν απείλησε σε καμία στιγμή τον Μινιολέ και ευτύχησε να σκοράρει μόνο μετά από τραγικό λάθος του αρνητικού πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Λόμπαερτς.

Ο Σάντος ξεκίνησε με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα, τον Κατσουράνη μπροστά τους, τους Φωτάκη και Μανιάτη στα χαφ και τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Γκέκα στην επίθεση.

Η Ελλάδα προσπάθησε να πιέσει στα πρώτα λεπτά και ευτύχησε πολύ νωρίς να καρπωθεί ένα γκολ από την προσπάθειά της. Στο 9', ο Λόμπαερτς γύρισε την μπάλα στον Μινιολέ, ο Γκέκας κατάλαβε την κίνηση του βέλγου, έκλεψε την μπάλα, γλίστρησε στη συνέχεια, όμως η μπάλα κατέληξε στον Σαλπιγγίδη που σε άδειο τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Το γρήγορο γκολ της Ελλάδας, πάντως, δεν σόκαρε τους φιλοξενούμενους, που στο πρώτο ημίχρονο είχαν την καθολική κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσουν κάποια σοβαρή ευκαιρία μέχρι την ισοφάριση στο 32', σε μια φάση που ξεκίνησε από κόρνερ.

Ο Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κομπανί έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Τσαντλί ανενόχλητος με όμορφη κεφαλιά-ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1, σε μια φάση που η ελληνική ομάδα είχε πολύ άσχημη αμυντική αντίδραση.

Τέσσερα λεπτά μετά το γκολ του Βελγίου, χάθηκε και η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού, όταν ο Βερμάελεν βρέθηκε απέναντι από τον Καρνέζη, μετά από εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Αζάρ, όμως πλάσαρε άστοχα τον έλληνα τερματοφύλακα.

Στο ημίχρονο ο Φερνάντο Σάντος έκανε τρεις αλλαγές, σε μια προσπάθειά του να φρεσκάρει το κέντρο της Εθνικής.

Ετσι, μετά τον Καρνέζη, το ντεμπούτο με τη γαλανόλευκη έκανε και ο Φορτούνης, ο οποίος μαζί με τους Καραγκούνη και Κυριάκο Παπαδόπουλο πήραν τις θέσεις των Μανιάτη, Τοροσίδη και Σαλπιγγίδη.

Ακόμα και με το καινούργιο σχήμα της, πάντως, η Εθνική δεν έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Χωρίς να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία, η Ελλάδα ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, ειδικά μετά την αποβολή του Λόμπαερτς με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 62' για μαρκάρισμα στον Παπασταθόπουλο, όμως η κατοχή της ήταν ανούσια.

Οι Βέλγοι με άνεση κράτησαν το 1-1, αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν υποτονικό και ακίνδυνο, ακόμα και όταν αγωνίστηκε με δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και του Αθανασιάδη.

Οι συνθέσεις
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης (46’ Κυριάκος Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φωτάκης (64’ Χριστοδουλόπουλος), Μανιάτης (46’ Καραγκούνης), Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης (46’ Φορτούνης), Γκέκας (86’ Φετφατζίδης), Σαμαράς (77’ Αθανασιάδης).

ΒΕΛΓΙΟ: Μινιολέ, Αλντερβέιρελντ, Βερμάελεν, Κομπανί, Λόμπαρτς, Ντεφούρ (82’ Ναϊνγκολάν), Αζάρ (46’ Λουκακου), Φελαϊνί, Μιραλάς (64’ Βερτόνγκεν), Βίτσελ (57’ Ντεμπελέ), Τσάντλι.

Link:http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=100598,viewsportnews.html&-V=onlinenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας