Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Άρης - ΑΕΚ 1-0 (3/3/2012)

 

Σε ένα ακόμα ίδιο σενάριο σε αγώνα της ΑΕΚ, ο Άρης κατάφερε και πήρε πολύτιμη νίκη με 1-0, με το γκολ του Λαζαρίδη, παρότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αμυνόταν. Δείτε τις φάσεις και το γκολ.



Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε τυχερός, αλλά στην επανάληψη ο Άρης ήταν πιο συγκεντρωμένος από την αντίπαλο του, κατάφερε με το χρυσό γκολ του Λαζαρίδη στο 79', να σπάσει την κατάρα των δεκατριών αγώνων χωρίς νίκη στην έδρα του με αντίπαλο την ΑΕΚ και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την είσοδο του στην πεντάδα.
Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ σε ακόμα ένα ματς είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχε σοβαρό πρόσωπο παρά τις απουσίες, δημιούργησε φοβερές φάσεις προκειμένου να πετύχει πάνω από ένα γκολ, αλλά στο τέλος η μπάλα κατέληγε άουτ. Ερωτηματικό οι αλλαγές του Κωστένογλου(πλην του Λύμπε) και κυρίως του Λεονάρντο.


Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης
Διαιτητές: Κάκος (Κέρκυρας) / Καρσιώτης (Κορινθίας) - Σωτηρόπουλος (Αχαίας)
4ος Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά)
Συνθέσεις:
Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Μίτσελ, Παπαστεριανός (Φατί 46'), Παπαζαχαρίας, Τριανταφυλλάκος (Ακόστα 46'), Καπετάνος (Γιαννιώτας 67'), Ουμπίντες, Καστίγιο
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Δέλλας, Καράμπελας, Καφές, Βάργκας (Κλωναρίδης 83'), Λεονάρντο (Λαγός 67'), Σιαλμάς, Μάκος, Λυμπερόπουλος (Μπέλεκ 46'), Γεωργέας
Σκόρερ: Λαζαρίδης
Κίτρινες κάρτες: Καράμπελας 15', Παπαζαχαρίας 38', Λαγός 73', Γεωργέας 74', Δέλλας 74'

Ανασκόπηση αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο "ζεστοί" και να προσπαθούν να επιβάλουν το παιχνίδι τους απέναντι στην ΑΕΚ που προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Οι φιλοξενούμενοι μετά και τα πρώτα 7 λεπτά κατάφεραν και δημιούργησαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αρκετούς κινδύνους για την εστία του Βελίδη.
Ως αποτέλεσμα, οι παίκτες του Μασάδο αναγκάστηκαν να μείνουν πίσω και να περιμένουν την ΑΕΚ η οποία έως και το 35ο λεπτό είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Σε διάστημα 11 λεπτών, από το 8ο έως και το 19ο λεπτό η Ένωση έχασε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Λύμπε(2), Λεονάρντο και Σιαλμά.
Ο Νίκος Κωστένογλου τραβούσε τα μαλλιά του για τις χαμένες ευκαιρίες και η άμυνα του Άρη έμοιαζε υπνωτισμένη. Από το 35ο λεπτό και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, αλλά μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν αξιόλογη φάση.
Στην επανάληψη ο Μασάδο βλέποντας τα προβλήματα της ομάδας του στο πρώτο μέρος κάνει δύο αλλαγές και βάζει Ακόστα και Φατί στη θέση του Τριανταφυλλάκου και του Παπαστεριανού αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη, για ακόμα ένα ματς ο Κωστένογλου κάνει αναγκαστική αλλαγή και βγάζει τον Λυμπερόπουλο και περνάει τον Μπέλεκ.
Οι αλλαγές για τους γηπδούχους έπιασαν τόπο, με τον Άρη να μπαίνει δυνατά και πιο δραστήριος σε σχέση με τα πρώτα 45'. Ο Ακόστα έδωσε ταχύτητα στον χώρο του κέντρου και ο Άρης άρχισε να πιέζει για να φτιάξει γκολ.
Η πρωτοβουλία των κινήσεων για τον Άρη σταμάτησε στο 60ο λεπτό και από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι το παιχνίδι στα χέρια τους. Στα τελευταία λεπτά, η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και οι δύο ομάδες ακροβατούσαν στο σκοινί καθώς ένα γκολ ίσως και να έκρινε το ματς.
Το γκολ ήρθε για τον Άρη με τον Λαζαρίδη στο 79', όταν μετά από φάουλ του Ούμπιντες, ο Αραμπατζής δεν υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας και ο αφύλακτος Λαζαρίδης στο δεύτερο δοκάρι έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ προσπάθησε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει αξιόλογη φάση. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον Άρη με τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.
 

Πού κρίθηκε το παιχνίδι

Στις απίστευτες ευκαιρίες που έχασε για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ και από ένα εύκολο 2-0, κατέληξε στο να χάσει με το λάθος που έγινε στην άμυνα του δικεφάλου.

Το φιλμ του αγώνα

8': Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ, ο Λυμπερόπουλος από τα αριστερά, βγάζει παράλληλη μπαλιά στην απέναντι πλευρά, με τον Λεονάρντο να πλασάρει στην κίνηση μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα να πηγαίνει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
10': Λάθος διώξιμο στην άμυνα του Άρη, ο Λεονάρντο το εκμεταλλεύεται και βγάζει στον Λυμπερόπουλο μέσα στην περιοχή με τον τελευταίο να ντριπλάρει, να αποφεύγει δύο αντιπάλους, να σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει προ Βελίδη και καταλήγει κόρνερ.
12': Βαθιά μπαλιά του Καράμπελα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι στα δεξιά, ο Λεονάρντο έρχεται με δύναμη και πασάρει στον αφύλακτο Λυμπερόπουλο στην γραμμή της μικρής περιοχής, αλλά το πλασέ του Καλαματιανού επιθετικού καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και ενώ ο Βελίδης είχε μείνει εκτός φάσης.
19': Σέντρα του Βάργκας από τα δεξιά στην απέναντι πλευρά, ο Σιαλμάς φεύγει στην πλάτη του Νέτο και σε ανεπανάληπτο τετ α τετ ο επιθετικός του δικεφάλου πλασάρει στην κίνηση αλλά ο Βελίδης αποκρούει και στη συνέχεια απομακρύνει η άμυνα των γηπεδούχων.
67': Στην επίθεση η ΑΕΚ, βαθιά μπαλιά του Καφέ στον Λεονάρντο στα δεξιά, στην πλάτη της άμυνας του Άρη, ο Βραζιλιάνος βγάζει πάσα στον Μπέλεκ στο σημείο του πέναλτι, αλλά πριν πλασάρει ο Καμερουνέζος ο Σανκαρέ τον κοντράρει και η μπάλα αντί για το τέρμα βγαίνει έξω από την περιοχή.
76': Φάουλ για τον Άρη στα αριστερά, κοντά στην περιοχή. Εκτελεστής ο Νέτο, με την μπάλα να πηγαίνει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Αραμπατζή.
79' ΓΚΟΛ 1-0: Φάουλ για τον Άρη με τον Ούμπιντες να εκτελεί από πολύ πλάγια θέση, η μπάλα πήγε στο δεύτερο δοκάρι, ο Αραμπατζής κάνει λάθος έξοδο και ο Λαζαρίδης σχεδόν από την πλάγια γραμμή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Link: http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/arhs_-_aek_1-0.1676038.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας