Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

NBA news (29/3/2012)


Συχνά οι απουσίες αποτελούν μία εύσχημη δικαιολογία για τις "πληγωμένες" από τραυματισμούς ομάδες. Μονάχα που τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/3) το απουσιολόγιο τριών από αυτές έγινε κίνητρο για μεγάλες εμφανίσεις. Νέα Υόρκη, Βοστόνη και Σικάγο πέτυχαν σπουδαίες νίκες επί Ορλάντο, Γιούτα και Ατλάντα, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Ο Νικς διέλυσαν 108-86 τους Μάτζικ χωρίς Στάνταμαϊρ-Λιν κα τους Καρμέλο Άντονι-Ιμάν Σάμπερτ να σκοράρουν από 25π., οι χωρίς Ρέι Άλεν Σέλτικς υπέταξαν 94-82 τους φορμαρισμένους Τζαζ με έναν Γκαρνέτ (23π.-10ριμπ.) από τα παλιά και οι πρωτοπόροι Μπουλς διέλυσαν τους Χοκς μέσα στην Ατλάντα με 98-77, φτάνοντας σε ρεκόρ 13-5 χωρίς τον ηγέτη τους, Ντέρικ Ρόουζ!


Αν και αρχικά υπήρχε ένα μυστήριο σχετικά με τον τραυματισμό του ΛεΜπρον Τζέιμς στον παράμεσο του αριστερού χεριού, ο ίδιος ξεκαθάρισε την Πέμπτη (29/3) την κατάσταση… Ενώ είχε ενταθεί η φημολογία πως ο σταρ των Χιτ υπέστη εξάρθρωση στο προτελευταίο δάχτυλο, με φόβους για πιθανή απουσία, ο 27χρονος φόργουορντ δεν πρόκειται να χάσει το ματς με το Ντάλας, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στην δεύτερη ρεβάνς μετά τους μεταξύ τους περσινούς Τελικούς (σ.σ.: οι Χιτ είχαν νικήσει και στην πρεμιέρα των Χριστουγέννων μέσα στο Τέξας, με 105-94, ενώ είχαν προηγηθεί και με 35π. διαφορά!).


Τις μέρες της λάμψης του στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν", ο Τζέρεμι Λιν δεν είχε μόνο φαν. Ο πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ πιστεύει ακόμη πως "όλη η προβολή που έλαβε δεν ήταν αποτέλεσμα των ικανοτήτων του, αλλά της (σ.σ.: κινεζο-ταϊβανέζικης) καταγωγής του". Ο ίδιος δεν πτοήθηκε. Και φαίνεται πως δεν το έκανε ούτε έπειτα από έναν τίτλο του δικτύου ESPΝ που φάνηκε να θίγει τις ρίζες του. Αν και είχε γραφτεί ο τίτλος "Chink in the Armor", που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "ρωγμή στην πανοπλία", αλλά στην αργκό των Η.Π.Α. μάλλον αναφέρεται στην λέξη… "κιτρινιάρης", το ESPN του ζήτησε συγγνώμη και απέλυσε τον δημοσιογράφο που το έγραψε.


Η πετυχημένη πορεία του (υπηρεσιακού) τεχνικού των Νικς, Μάικ Γούντσον, που έχει ρεκόρ 8-1 μετά την παραίτηση του Μάικ Ντ’Αντόνι, δεν φαίνεται ικανή να του εξασφαλίσει τον πάγκο της ομάδας το καλοκαίρι. Η διοίκηση της Νέας Υόρκης αναμένεται να χτυπήσει την πόρτα των Φιλ Τζάκσον και Τζέρι Σλόαν ή να δει τις προθέσεις του κόουτς του πανεπιστημίου Κεντάκι, Τζον Καλιπάρι, όμως από την Πέμπτη (29/3) υπάρχει και ένας ακόμη υποψήφιος που... αυτοπροτάθηκε. Ο παλαίμαχος σέντερ των Νικς, Πάτρικ Γιούινγκ, νυν ασίσταντ κόουτς στο Ορλάντο, αντιμετώπισε την προηγούμενη μέρα την πρώην ομάδα του και δεν έκρυψε πως θα τον ενδιέφερε η δουλειά στον πάγκο της!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας