Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Λάρισα - Πανσερραϊκός 0-1




 Τι παχνίδι και αυτό! Αφου χρειάστηκαν να περάσουν 194 λεπτά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, κ. Παπαπέτρου, μέχρι και το τελευταίο, ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε με επεισοδιακό τρόπο μια σπουδαία νίκη με 0-1 στο "AEL FC ARENA" κόντρα στη Λάρισα. Το πρώτο γκολ του Ζορντάο Ντιόγκο μετά από 29 εμφανίσεις με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, χάρισε στους "ερυθρόλευκους" ένα σπουδαίο τρίποντο και την 1η τους νίκη μετά από 5 άτυχη αποτελέσματα(4 ισοπαλίες και 1 νίκη).
Ο Πανσερραϊκός κάνοντας μια ψυχωμένη εμφάνιση κάτω υπό αντίξοες συνθήκες από ένα σημείο και μετά, άντεξε στην πίεση της Λάρισας τόσο στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια που παίχτηκε παιχνίδι, όσο και στην πίεση από τον κόσμο και τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο.
Ο αγώνας χωρίστηκε σε δύο κομμάτι φυσικά, αυτό πριν τη διακοπή(διαβάστε τι ακριβώς έγινε εδώ http://www.serressport.gr/index.php?mod=showarticles&id=1096&article=larisa ). Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες με τον Γκούρτσα κυρίως και κατάφεραν στα μετόπισθεν να κρατήσουν τους παίκτες της ΑΕΛ μακριά από την εστία τους.


Αποβολή, γκολ και...φωτιά στο ματς

Αντιθέτως με το πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο οι παίκτες του Πανσερραϊκού εμφανίστηκαν πιο αγχωμένοι. Έδωσαν ακόμα πιο πολύ χώρο στη Λάρισα, έκαναν πολλά λάθη και έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες. Όλα αυτά μέχρι την σποβολή του Γκιούμπρεσιτς στο 70΄. Από εκείνο το σημείο ο Πανσερραϊκός εκμεταλλέυτηκε την υπεροχή και στο 74΄ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με τον Πορτογάλο Ντίογκο.

Διατήρηση του σκορ...

Μετά την διακοπή, αυτό που έκαναν πιο πολύ οι παίκτες του Πανσερραϊκού παίζοντας με πάθος και ψυχή, ήταν να κρατήσουν το σκορ και την πολύτιμη για αυτούς νίκη.

Παράπονα από ΑΕΛ για διαιτησία

Πάντως η Λάρισα έχει πολλά παράπονα για τη διατησία και τις αποφάσεις του Παπαπέτρου και κυρίως για τη φάση της αποβολής.


Το "Serressport" σας μετέφερε την εξέλιξη της αναμέτρησης.

AEΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου(77΄ Λασιμάν), Κολοβέτσιος, Ψωμάς, Κατσιαρός, Νεμπεγλέρας, Βενετίδης(54΄ Ζεκίνια), Καρανίκας, Βούζας(79΄ Καούνος), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Καρατζάς, Σαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου Κ, Ανάκογλου(80΄ λ.τ Σιάκκας), Κιάσσος, Παππάς(31΄ λ.τ Ντα Κόστα), Τάντιτς, Γκούρτσας(46΄ Μπανγκουρά)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χριστοδούλου, Δανέζης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανάκογλου, Τάντιτς- Κολοβέτσιος, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Γκρούμπιεσιτς

-Ξεκίνησε ο αγώνας...

-3΄ Αδύναμο σουτ του Μπλέντι, μπλοκάρει ο Γουμάγιας.

-9΄ Σουτ του Νεμπεγλέρα από απόσταση, καταλήγει αρκετά μέτρα μακριά από την εστία.

-Σέντρα του Βενετίδη, κεφαλιά του Γκιούμπρεσιτς χωρίς δύναμη, μπλοκάρει ο Γουμάγιας. Ήρεμο παιχνίδι...

-24΄ Η μεγαλύτερη ευκαρία μέχρι τώρα είναι για τον Πανσερραϊκό. Ο Καρατζάς σεντράρει από δεξία, ο Γκούρτσας από τη μική περιοχή επιχειρεί κεφαλιά ψαράκι αλλά δε τη πιάνει έτσι όπως θα ήθελε και η μπάλα καταλήγει άουτ.


-27΄ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Από εκτέλεση φάουλ του Κιάσσου, η μπάλα κόντραρε ο Γκούρτσας βρίσκει την μπάλα μπροστά του, σουτάρει, ο Σωτηρίου αποκρούει, νέο σουτ από τον Παππά, η μπάλα κοντράρει.


-40΄ Ευκαιρία για την ΑΕΛ. Από κόντρες η μπάλα φτάνει στον Μπλέντι που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και πάλι, νέα προσπάθεια αλλά ο Γουμάγιας μπλοκάρει και κερδίζει φάουλ

-Τέλος πρώτου ημιχρόνου...

-Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Μπανγκουρά να παίρνει τη θέση του Γκούρτσα στο γήπεδο.

-48΄ Σουτ του Μπλέντι από το ύψος της μεγάλης περιοχής, άουτ.

-50΄ Διακοπή στον αγώνα καθώς έπεσαν αντικείμενα στον 2ο βοηθό λόγω μιας λανθασμένης υπόδειξης οφσαϊντ για την ΑΕΛ μετά από πλάγιο.

-52΄ Δοκάρι για τη Λάρισα. Έπειτα από φάση διαρκείας και λάθος απομάκρυνση του Ντιόγκο, το σουτ του Καρανίκα, σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

-68΄ Σουτ του Μπλέντι, διώχνει ο Γουμάγιας και οι αμυντικοί παραχωρούν κόρνερ.

-Αποβολή για τη Λάρισα που θα συνεχίσει με 10! Κόκκινη κάρτα στον Γκρούμπιεσιτς για κοκκορομαχία και...χτύπημα στον Γουμάγια εκτός φάσης.

-74΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 0-1! Ο Ζορντάο Ντιόγκο έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και κούρσα από αριστερά, έπαιξε το 1-2 με τον Ντα Κόστα, μπήκε στη περιοχή και σκόραρε.

-Ξεκινάει ο αγώνας από το 76΄...

-Αναγκαστική αλλαγή και πάλι με τον Ανάκογλου να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Στη θέση του ο Σιάκκας.


-82΄ Ο Τάντιτς ανακόπτεται με οφσαϊντ που δεν υπάρχει ενώ βγήκε τετ α τετ.


-83΄ Σουτ του Καούνου, μπλοκάρει ο Γουμάγιας.


-84΄ Σουτ του Σιάκκα έξω από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


-Ακόμα 4 λεπτά μέχρι το φινάλε...


-Δέχθηκε μπουκάλι ο Τάντιτς και νέα διακοπή...


-Τέλος του αγώνα...

Link: http://serressport.gr/index.php?mod=showarticles&id=1090&article=ael-panserraikos2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας