Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πανσερραϊκός - Πιερικός 1-2


Ενα ιστορικό ρεκόρ "έσπασε" ο Πιερικός, ο οποίος πήρε το πρώτο του "διπλό" στις Σέρρες σε 46 χρόνια, επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού προηγήθηκαν με τον Τάντιτς στο 42' και είχαν και δύο δοκάρια, με τον ίδιο παίκτη στο 29' και με τον Σιάκκα στο 51'. Ο Πιερικός δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε το παιχνίδι και κατάφερε να φέρει... τούμπα το προβάδισμα με τέρματα του Κουτσοσπύρου στο 45' και του Μπλαζέφσκι στο 55'. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.


Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κύζας (Δράμας), ο οποίος "κιτρίνισε" τους Μιλένκοβιτς, Ντα Κόστα, Τάντιτς από τον Πανσερραϊκό και τους Πέντα, Κοντέων, Κουτσοσπύρο, Ρούσεφ, Γιαζιτζόγλου από τον Πιερικό.
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης (60' Βουτσιάς), Σιάκκας (60' Μπανγκουρά), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τάντιτς, Στεφανίδης, Ανάκογλου, Ντα Κόστα (71' Γκούρτσας), Κιάσσος, Παντελιάδης.
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μοκακέ (64' Ρούσεφ), Ιντζόγλου (39' Κοντέων), Κουτσοσπύρος, Πέντα (74' Μπακάλης), Μπλαζέφσκι, Πουρτουλίδης.
2012-03-11
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας