Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

NBA news (23/3/2012)


Η επιστροφή του Κρις Πολ σαν αντίπαλος στη Νέα Ορλεάνη έμοιαζε με πάρτι. Αποθέωση από το μεγαλύτερο μέρος του κοινού της πρώην ομάδας του, ανακοίνωση του ονόματός του από τον γνωστό ηθοποιό, Σάμιουελ Τζάκσον και ένα βίντεο στο τέλος του 1ου δωδεκαλέπτου που σήκωσε την όρθια όλη την εξέδρα. Μονάχα που ο ίδιος ο "CP3"  και η ομάδα του έμοιαζαν τελικά… απρόσκλητοι στην γιορτή, καθώς οι ουραγοί της Δύσης Χόρνετς νίκησαν 97-90 την ομάδα του Λ.Α., την υποχρέωσαν στην 3η ήττα της, η οποία ξεκίνησε ήδη μουρμούρες για τον τεχνικό των "Κλιπς", Βίνι Ντελ Νέγκρο!




Το τέλος της προθεσμίας των ανταλλαγών (σ.σ.: 15/3) δεν σημαίνει πως οι ομάδες σταμάτησαν τις κινήσεις τους. Με άλλες να έχουν ήδη ενισχυθεί και άλλες να ετοιμάζουν τις δικές τους, ενόψει πλέι-οφς. Μετά τη νίκη των Σέλτικς στο Μιλγουόκι την Πέμπτη (22/3), ο τεχνικός των "πράσινων", Ντοκ Ρίβερς παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι κοντά στον Ράιαν Χόλινς, που έμεινε ελεύθερος από το Κλίβελαντ. Και μέσα στην επόμενη μέρα, εφόσον περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει ώστε να δώσει μία παραπάνω λύση στην ρακέτα της Βοστόνης. Την δική τους προσθήκη στην φρόντλαϊν έκαναν και οι Μαϊάμι Χιτ, που συμφώνησαν ως το τέλος της σεζόν με τον Ρόνι Τουριάφ.



Τέσσερα μεγάλα παιχνίδια παρακολουθήσαμε σήμερα τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να έχουμε τα δυο ζευγάρια των προημιτελικών της "Τρέλας του Μαρτίου" στο κολλεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ των Ηνωμένων Πολιτειών. Η πρώτη πράξη του "Sweet Sixteen" μας επιφύλασσε μια βόμβα μεγατόνων καθώς έμειναν έξω από τη συνέχεια οι πολύ δυνατοί Μίσιγκαν Στέιτ Σπαρτανς από τους Λούιβιλ Κάρντιναλς, με τη σφραγίδα του προπονητή τους, Ρικ Πιτίνο. Στο άλλο παιχνίδι του Δυτικού μπράκετ, οι Φλόριντα Γκέιτορς κέρδισαν εύκολα τους "ισχυρούς"  Γκόλντεν Ιγκλς από το Μαρκέτ.






Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας