Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

NBA news (13/3/2012)

Την ώρα που το Σικάγο "εκτοξεύεται" στην κορυφή της Λίγκας, η Νέα Υόρκη σκορπά ακόμη περισσότερο προβληματισμό στους φαν της. Οι Μπουλς υπέταξαν 104-99 τους Νικς τα ξημερώματα της Τρίτης (13/3) και υποχρεώνοντάς τους στην 6η διαδοχική ήττα τους, τους έριξαν στην 9η θέση της Ανατολής και οι ίδιοι διατήρησαν το καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου! Ηγέτης των "Ταύρων" ο Ντέρικ Ρόουζ, που είχε 32π., αλλά με 12/29 σουτ, όμως στο φινάλε γκρίνιαξε για το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, λέγοντας πως "είμαι μάλλον ο μόνος σούπερ-σταρ που περνάει τέτοια πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για αυτό"…
Παρά την απουσία των Ντενγκ, Χάμιλτον, Ουότσον, ο Ρόουζ πήρε βοήθειες από τους Γκίμπσον - Μπούζερ (από 15π.), αφού για τους Νικς δεν έφταναν οι 21π. του Άντονι, οι 20 του Στάνταμαϊρ και οι 15 του Λιν.


Με τη σεζόν να είναι χαμένη για εκείνον, λόγω ενός τραυματισμού και στον λαιμό και ενοχλήσεων στην σπονδυλική στήλη, ο Τι-Τζέι Φορντ δεν ήθελε να χάσει κι άλλο χρόνο… Ο Αμερικανός γκαρντ των Σπερς ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση μόλις σε ηλικία 29 ετών (τα κλείνει στις 24/3), εξηγώντας λίγο αργότερα σε γραπτή του δήλωση πως θέλει να περνά πια τον καιρό με την οικογένειά του. Ο Φορντ αποκάλυψε τις προθέσεις του στην γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, υποχρεώνοντας την διοίκηση του Σαν Αντόνιο να επισημοποιήσει πως χάνει την χρονιά (είχε τραυματιστεί στις 7/3 κόντρα στους Νικς), αλλά να επισημάνει πως σκέφτεται την αποχώρηση.



Η επίσημη επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον στις Η.Π.Α. δεν θα περιλαμβάνει μόνο το πρωτόκολλο των διμερών σχέσεων με τους Αμερικανούς. Αλλά και το… (μπασκετικό) "πρωτόκολλο" του Μπαράκ Ομπάμα. Ο "πλανητάρχης" θα δεξιωθεί τον κ. Κάμερον, θα μιλήσει μαζί του για τις επερχόμενες συνεδριάσεις του ΝΑΤΟ και του G-8, όμως θα του δείξει και την αγάπη του για την "πορτοκαλί θεά". Ο κ. Ομπάμα είναι λάτρης του μπάσκετ, έπαιξε στο παρκέ κατά την διάρκεια των σπουδών του και θα συνοδεύσει τον Βρετανό πρωθυπουργό στο Ντέιτον του Οχάιο, για το ματς Μισισίπι Βάλεϊ - Ουέστερν Κεντάκι, τον πρώτο από τους 4 αγώνες-μπαράζ που θα ολοκληρώσουν τις 64 ομάδες του τελικού τουρνουά!



Ο Στεφόν Μάρμπερι δεν το έφερε βαρέως που δεν "χωράει" πια στο ΝΒΑ. Τουλάχιστον σε αντίθεση με τον Άλεν Άιβερσον. Και αντί να περιμένει, όπως ο δεύτερος, αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στην Κίνα. Ωστόσο, ο "Starbury" κατηγορείται ότι έφερε τόσο βαρέως μία ήττα της ομάδας του, τους Ντακς του Πεκίνου, που φέρεται να… χτύπησε έναν οπαδό!!! Ο ίδιος ο πρώην γκαρντ των Μινεσότα, Φοίνιξ, Νιου Τζέρσεϊ, Νέας Υόρκης και Βοστόνης, πάντως, αρνείται κάθε ανάμιξη. Σύμφωνα με μία καταγγελία, ο Μάρμπερι αντέδρασε όταν το λεωφορείο της αποστολής της ομάδας του παγιδεύτηκε από οπαδούς μετά την ήττα 100-102 σε αγώνα πλέι-οφς, από την πρώην ομάδα του, Σάνξι Μπρέιβ Ντράγκονς και χτύπησε έναν από τους φαν.


Με την προθεσμία της 15ης Μαρτίου να πλησιάζει, το ΝΒΑ ακούει για ανταλλαγές, όμως ανταλλαγές δεν ανακοινώνει… Τα ονόματα των Ντουάιτ Χάουαρντ, Ραζόν Ρόντο, Πάου Γκασόλ, Μόντα Έλις, Κρις Κέιμαν παραμένουν στο τραπέζι των συζητήσεων, χωρίς μέχρι τώρα αποτέλεσμα και κάτι επίσημο.
Στο επίκεντρο βρίσκεται φυσικά ο Χάουαρντ, με το Ορλάντο να δείχνει αποφασισμένο να μην τον ανταλλάξει. Αντίθετα, στις επόμενες 48 ώρες θα κάνει μία προσπάθεια να αποκτήσει έναν (σταρ) περιφερειακό, ώστε να τον πείσει να ανανεώσει.


Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας