Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

NBA news (31/3/2012)


Την καλύτερη έμπνευση έλαβε ο Άντονι Ντέιβις και οι συμπαίκτες του στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι, ενόψει του φάιναλ-φορ του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος (31/3-2/4) στη Νέα Ορλεάνη. Ο φόργουορντ των Wildcats αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς από το πρακτορείο Associated Press και έγινε ο πρώτος παίκτης του κολεγίου και μόλις ο δεύτερος πρωτοετής στην ιστορία που κατακτά αυτόν τον τίτλο! Ο Ντέιβις έλαβε 43 ψήφους από το 65-μελές πάνελ των Μ.Μ.Ε., με την ψηφοφορία να έχει ολοκληρωθεί πριν το τελικό τουρνουά. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν το Κεντάκι δεν είχε φτάσει ως τον ημιτελικό με το Λούιβιλ, ο Ντέιβις θα λάμβανε το βραβείο

 Βραδιά που αλλάζει τα δεδομένα στην Ανατολή ενόψει των πλέι-οφς ήταν η Παρασκευή (30/3).Οι Σέλτικς πέρασαν εντυπωσιακά με 100-79 από τη Μινεσότα, με τον Κέβιν Γκαρνέτ να διαπρέπει με 24π.-10ριμπ. εναντίον της πρώην ομάδας του και του Κέβιν Λαβ (22π.-11ριμπ.) και ανέβηκαν στην κορυφή της Ατλάντικ, προσπερνώντας για πρώτη φορά φέτος την Φιλαδέλφεια, που διαλύθηκε απρόσμενα με 76-97 στην Ουάσινγκτον! Η πρώτη θέση στην υπο-περιφέρειά τους σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των πλέι-οφς, αλλά κυρίως αποφυγή της 7ης ή 8ης θέσης, που θα στείλει τον κάτοχό της πάνω σε Σικάγο ή Μαϊάμι… Οι δύο τελευταίες ομάδες, συνεχίζουν να προπορεύονται στην ανατολική ακτή, αφού οι μεν Μπουλς επικράτησαν 83-71 του Ντιτρόιτ και οι Χιτ πέρασαν με 113-101 από το Τορόντο, χάρη σε 86π. των τριών σταρ τους (Τζέιμς, Ουέιντ, Μπος).
 
Μετά την ανακήρυξη του Άντονι Ντέιβις ως παίκτη της χρονιάς από το Associated Press ανακοινώθηκε και η πρώτη πεντάδα της διοργάνωσης, λεγόμενη και ως All-America team. Σε αυτή φιγουράρει ο Τόμας Ρόμπινσον του Κάνσας καθώς ψηφίστηκε και από τα 65 μέλη της επιτροπής. Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από την ομόφωνη επιλογή του Μπλέικ Γκρίφιν το 2009. Ακολουθεί ο Άντονι Ντέιβις από το Κεντάκι με 63 ψήφους, ο μόνος τελειόφοιτος της παρέας, Ντρέιμοντ Γκριν, του Μίσιγκαν Στέιτ με 53 ψήφους, ο Τζάρεντ Σάλιντζερ του Οχάιο Στέιτ με 30 και ο Νταγκ Μακντέρμοτ του Κρέιτον με 29 προτιμήσεις. Οι τρεις από τους πέντε αγωνίζονται απόψε στα ημιτελικά του Final Four της Νέας Ορλεάνης και είναι σίγουρο ότι όλοι τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας