Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (14/3/2012)


Η περίφημη "March Madness" δεν υπάρχει φέτος μόνο στο NCAA. Διότι  ένα μέρος της "Τρέλας του Μαρτίου" υπάρχει και στο ΝΒΑ, λόγω της προθεσμίας ανταλλαγών που λήγει στις 15/3. Και παρότι εκπνέει σε λίγες ώρες, ξεκίνησε καθυστερημένα αλλά τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/3) πρόσφερε την πρώτη συμφωνία, έστω και χωρίς επίσημη ανακοίνωση… Το Γκόλντεν Στέιτ συμφώνησε να στείλει τον μεγάλο σταρ του, Μόντα Έλις και τους Εκπέ Ουντόχ, Κουόμε Μπράουν στο Μιλγουόκι, για να λάβει τον Άντριου Μπόγκατ και τον Στέφεν Τζάκσον! Οι Ουόριορς αναζητούσαν ομάδα για τον Έλις και δεν είχαν κρύψει πως επιθυμούσαν την προσθήκη του Μπόγκατ, βρίσκοντας τα υπόλοιπα "κομμάτια" για να ολοκληρώσουν την ανταλλαγή.


Η σπουδαιότερη νίκη του Ορλάντο στη σεζόν μπορεί να είναι ειρωνική. Διότι οι Μάτζικ υπέταξαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/3) το Μαϊάμι με 104-98 στην παράταση (κ.α. 94-94), αλλά αυτό δεν αποκλείεται να ήταν και το τελευταίο ματς του Ντουάιτ Χάουαρντ στο Ορλάντο… Αν και ο "Σούπερμαν", παρά τη φημολογία ότι θα καταλήξει μέχρι την Πέμπτη ή το καλοκαίρι στους Νετς, ζήτησε από τους Μάτζικ να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι! Μπορεί το θέμα του Χάουαρντ να προσφέρει σασπένς, ωστόσο η βραδιά ήταν συναρπαστική και εντός παρκέ. Οι Λέικερς πέρασαν με 116-111 από το Μέμφις έπειτα από δύο παρατάσεις και 71π. των Μπάινουμ - Μπράιαντ, ενώ το έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκε και το Ντένβερ (εκτός πάλι ο τραυματίας Κουφός), για να υποτάξει 118-117 την Ατλάντα!



Για κάποιους, οι αγώνες - μπαράζ πριν το τελικό τουρνουά του NCAA είναι κάτι ανιαρό ή ανούσιο, λόγω της μικρής δημοτικότητας των πανεπιστημίων που επιχειρούν να "χωρέσουν" στην "Τρέλα του Μαρτίου". Ωστόσο, η πρεμιέρα των δύο από τους τέσσερις αγώνες πρόκρισης στους "64" έκρυβε απρόσμενες συγκινήσεις τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/3), με δύο μεγάλες ανατροπές και δύο σπουδαία ρεκόρ. Στο Ντέιτον του Οχάιο, υπό το βλέμμα του προέδρου των Η.Π.Α., Μπαράκ Ομπάμα και του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, το Ουέστερν Κεντάκι επικράτησε 59-58 του Μισισίπι Βάλεϊ Στέιτ, "επιστρέφοντας" από το -16 στα… τελευταία 5' του αγώνα!



Οι έξι συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει τους Νικς για την ώρα εκτός της 8αδας των πλέι-οφς της Ανατολής. Ο (πάντα απαιτητικός) κόσμος στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν" γκρινιάζει για τον κόουτς Μάικ Ντ’ Αντόνι και τελευταίες φήμες την Τετάρτη (14/3) ανέφεραν πως ο Αμερικανο-ιταλός τεχνικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του… "Όλοι στα αποδυτήρια τον θεωρούν εξαιρετικό τύπο, όμως κανείς δεν δείχνει να τον σέβεται πια σαν προπονητή", ανέφερε μία ανώνυμη πηγή της ομάδας στο δίκτυο ESPN και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν ο πρώην τεχνικός των Σανς ολοκληρώσει τη σεζόν στη Νέα Υόρκη


Η απροθυμία του Ντουάιτ Χάουαρντ να μετακομίσει στο Σικάγο έχει αναγκάσει την διοίκηση των Μπουλς να στρέψουν αλλού το βλέμμα τους. Κι αν μία πιθανή απόκτηση του "Σούπερμαν" του Ορλάντο θα ήταν κάτι σαν… blockbuster κίνηση, οι "Ταύροι" αναζητούν μία άλλη ανταλλαγή από Χόλιγουντ μεριά. Στο Σικάγο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ακόμη και τον Κάρλος Μπούζερ για να αποκτήσουν τον Πάου Γκασόλ από τους Λέικερς, αν και στο Λ.Α. δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για τον φόργουορντ της ομάδας της "πόλης των ανέμων".


Οι φετινές προβλέψεις του Μπαράκ Ομπάμα επέστρεψαν στο γούρικο (για εκείνον, αλλά και το ίδιο το πανεπιστήμιο) Νορθ Καρολάινα. Ο πρόεδρος των Η.Π.Α. συνηθίζει να συμπληρώνει το ταμπλό του τελικού τουρνουά του NCAA κάθε χρόνο και αν και τις δύο τελευταίες σεζόν δεν πέτυχε τις επιλογές του, το 2009 είχε προβλέψει σωστά πως οι "TarHeels" θα κατακτήσουν τον τίτλο. Επιλογή που έκανε και φέτος, θεωρώντας πως η ομάδα του Ρόι Ουίλιαμς είναι η επικρατέστερη να φορέσει το "στέμμα" του κολεγιακού πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας!


Η φήμη πως ο Καρμέλο Άντονι θέλει να φύγει από τη Νέα Υόρκη αναστάτωσε τους φαν τους Νικς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "New York Post", ο σταρ της ομάδας ζήτησε ανταλλαγή μέχρι την λήξη της προθεσμίας της Πέμπτης (15/3), ωστόσο μία μέρα πριν φρόντισε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει ότι δεν εξέφρασε ποτέ καμία τέτοια απαίτηση από τη διοίκηση. "Όχι, όχι, όχι, όχι", ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του "Melo" μετά την διάρκεια της πρωινής προπόνησης των Νικς την Τετάρτη, επισημαίνοντας ότι "δεν ξέρω από πού μπορεί να προήλθε τέτοια πληροφορία και έχω βαρεθεί να ακούω φήμες. Έχω κουραστεί να διαβάζω για αποκλειστικές πληροφορίες από ανώνυμες πηγές και σας λέω πως δεν θέλω ανταλλαγή και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που το ακούω και η τελευταία που μιλώ για αυτό".

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας