Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (30/3/2012)


Ο ένας αγώνας ήταν (τυπικά) επανάληψη των περσινών Τελικών. Και ο άλλος ένας πιθανότατα μελλοντικός τελικός Δύσης. Αμφότεροι, όμως, αποδείχθηκαν υπόθεση του ενθουσιασμού των νιάτων σε Μαϊάμι και Οκλαχόμα Σίτι. Ο Χιτ υπέταξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/03) το Ντάλας με 106-85, κερδίζοντας εύκολα και το δεύτερο φετινό ραντεβού με την ομάδα που τους στέρησε πέρυσι τον τίτλο (σ.σ.: είχαν νικήσει και 105-94, έχοντας και διαφορά 35π. και στην πρεμιέρα μέσα στο Ντάλας)!



Ο Ντον Νέλσον "μαρτύρησε" το μυστικό της επιλογής του στο Hall Of Fame, που θα ανακοινωθεί επισήμως την Δευτέρα (02/04), στο περιθώριο του τελικού του NCAA στη Νέα Ορλεάνη. Όμως ένας άλλος υποψήφιος έμαθε νωρίτερα πιο μελαγχολικά μαντάτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου ESPN, ο κόουτς του πανεπιστημίου Λούιβιλ, Ρικ Πιτίνο, που μετέχει στο φάιναλ φορ του κολεγιακού πρωταθλήματος, δεν θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα λάβουν την μέγιστη τιμής της εισαγωγής στο "μουσείο" του μπάσκετ και κάποιος από το περιβάλλον του αποκάλυψε πως "ο Ρικ είναι απογοητευμένος, γιατί πίστευε πως φέτος έχει πιθανότητες"…



Ο Στιβ Νας δεν έχει καμία διάθεση να κρατήσει  κλειστά τα χαρτιά του για την επερχόμενο καλοκαίρι, καθώς μένει ελεύθερος από το Φοίνιξ. Ο Καναδός γκαρντ, μάλιστα, δεν κρύβει πως έχει ανοιχτές όλες τις επιλογές του και παραδέχθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή την Πέμπτη (29/3) πως "δεν πρόκειται να επιστρέψω στους Σανς, αν δεν γίνουν βελτιώσεις στο ρόστερ, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική η ομάδα"!



Για το Νορθ Καρολάινα, η φετινή σεζόν θα μπορούσε να έχει τίτλο "τι θα γινόταν αν;".  Λόγω του τραυματισμού του Κένταλ Μάρσαλ, που του στέρησε πολλές από τις ελπίδες για πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Η επόμενη περίοδος, όμως, θα έχει περισσότερα ερωτήματα για τον κόουτς, Ρόι Ουίλιαμς, καθώς τέσσερις από τους πέντε βασικούς παίκτες του αφήνουν το κολέγιο… Εκτός του σέντερ Τάιλερ Ζέλερ, που ολοκλήρωσε τις 4ετείς σπουδές, του, οι Χάρισον Μπαρνς (2ετής-17,1π. μ.ο.), Κένταλ Μάρσαλ (2ετής-8,1π΄. μ.ο.) και Τζον Χένσον (3ετής-13,7π.-9,9ριμπ. μ.ο.) ανακοίνωσαν την Πέμπτη (29/3) ότι θα αποχωρήσουν πρόωρα από τους "TarHeels" και θα δηλώσουν συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ!


Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας