Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (20/3/2012)

Το μεγάλο στοίχημα του Ορλάντο είναι να πείσει τους επόμενους μήνες τον Ντουάιτ Χάουαρντ πως μπορεί να του προσφέρει μία ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να ανανεώσει και μετά το 2013. Το μεγάλο στοίχημα του ίδιου του "Σούπερμαν"είναι να αποκτήσει συμπαίκτες ικανούς να τον βοηθήσουν να διεκδικήσει τον τίτλο. Τα ξημερώματα της Τρίτης (20/3), ωστόσο, φάνηκε πως αυτό είναι για την ώρα δύσκολο. Διότι ενώ οι Μάτζικ επιβεβαιώνουν πως είναι ομάδα του θηριώδους σέντερ, το Σικάγο αποδεικνύει ότι δεν είναι (μόνο) ομάδα του δικού της μεγάλου σταρ. Οι Μπουλς διέλυσαν τους Μάτζικ μέσα στο Ορλάντο με 85-59, παρά την απουσία του Ντέρικ Ρόουζ και βοήθησαν τον προπονητή τους, Τομ Θίμποντο, να γίνει ο γρηγορότερος τεχνικός στην ιστορία του ΝΒΑ που φτάνει τις 100 νίκες!



Η επέμβαση στην καρδιά στην οποία θα υποβληθεί ο Ουίλκοξ,ηλικία του Γκαρνέτ, αλλά και του (σχεδόν μόνιμα) τραυματισμένου Ζερμέν Ο’Νιλ,αναγκάζει τους Σέλτικς να αναζητήσουν λύση για τη ρακέτα τους. Στην Βοστόνηαναμένεται ακόμη και μέσα στη μέρα να κινηθούν για ψηλό, έχοντας στα υπόψη τονΡόνι Τουριάφ, που έμεινε ελεύθερος από το Ντένβερ, αμέσως μετά την παραχώρησή του από την Ουάσινγκτον, αλλά και τον πρώην ρολίστα σέντερ των Λέικερς καιΧοκς, Τζος Πάουελ.
Ο Τουριάφ, πάντως, βρίσκεται στα πλάνα και των Χιτ, που θέλουν έναν σέντερ, ενώ στο Μαϊάμι κοιτάζουν και την περίπτωση Ντέρεκ Φίσερ για την περιφέρεια.



Η προπόνηση που προγραμμάτισαν στο Μέμφις για τον Γκίλμπερτ Αρίναςφαίνεται πως έπεισε τη διοίκηση των Γκρίζλις, που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ! Και σύμφωνα με τον Τύπο της πόλης, οι "Αρκούδες"ετοιμάζονται να του προσφέρουν συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των εφημερίδων του Μέμφις, οι Γκρίζλις ίσως δεν τον υπογράψουν έναντι 1,4εκατ.δολ. όπως είχε αρχικά ακουστεί, αλλά με περίπου300.000δολ..

Φέτος δεν είναι ακριβώς… "Λύκος". Διότι μπορεί να αγωνίζεται στους Γουλβς, όμως με μόλις επτά παρουσίες στο φετινό πρωτάθλημα, μάλλον έχει αρχίσει και ο ίδιος να θεωρεί τον εαυτό του "παλαίμαχο"! Άλλωστε, λίγο πριν από τον αγώνα στο Γκόλντεν Στέιτ, ο Μπραντ Μίλερ αποκάλυψε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ώστε να αφοσιωθεί σε μία προσωρινά παράλληλη απασχόλησή του. Ο 35χρονος σέντερ, με θητεία σε Σικάγο, Σάρλοτ, Ιντιάνα, Σακραμέντο, Χιούστον και Μινεσότα (με τους εξαιρετικούς μ.ο. των 11,3π.-7,2ριμπ.), γνωρίζει πως οι Τίμπεργουλβς έχουν την οψιόν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του μέχρι το 2013, έναντι 5,1εκατ.δολ., όμως εκείνος μάλλον θέλει να τους γλιτώσει από περιττά έξοδα.
Δεύτερη ατυχία στη σεζόν για τον Ντανίλο Γκαλινάρι. Ο Ιταλός φόργουορντ του Ντένβερ έσπασε τον αριστερό αντίχειρά του στην ήττα της Δευτέρας(19/3) από το Ντάλας και όπως διαπιστώθηκε την επομένη, θα μείνει εκτός δράσηςγια τέσσερις εβδομάδες… Ο πρώην παίκτης των Νικς είχε χάσει άλλους 13 αγώνες τον περασμένο μήνα, καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα και οι Νάγκετς αναζητούν τρόπους να καλύψουν τους 15,2π. - 4,9ριμπ. - 2.6ασ. που πρόσφερε φέτος. Το ευχάριστο για τον κόουτς Τζορτζ Καρλ είναι πως κόντρα στους Μαβς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Ουίλσον Τσάντλερ, που επέστρεψε από την Κίνα.

 
Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας