Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Σερρών ο Εθνικός Σιδηροκάστρου

Μέγας Αλέξανδρος Ν. Ζίχνης - Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-3


Το 9ο Κύπελλο Ε.Π.Σ.Σ στην ιστορία του πανηγυρίζει από σήμερα ο Εθνικός Σιδηροκάστρου. Οι "μπλέ" έκαναν τα δύσκολα...εύκολα στον 41ο τελικό της ιστορίας της Ένωσης κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ν.Ζίχνης στο Δημοτικό γήπεδο, κέρδισαν με 1-3 και προσέθεσαν ακόμα ένα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους, περιμένοντας πλέον και το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής στο οποίο έχουν ξεφύγει ήδη 13 βαθμούς.
Έχοντας ετοιμάσει τα T-shirt με τα 9********* που συμβόλιζαν τις κατακτήσεις τροπαίων της ομάδας, οι παίκτες του Νίκου Γάδου ανυπομονούσαν να τα φορέσουν και κάνοντας κάποια εκρηκτικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία των παικτών που έχουν πανηγύρισαν στο τέλος.
Η Ν.Ζίχνη προσπάθησε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, εκεί όπου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος με το οποίο έγινε το 1-2 από τον Παναγιωτίδη...έκοψε τα φτερά των τυπικά γηπεδούχων που δε μπόρεσαν να αντιδράσουν και μετά το 1-3...πέταξαν λευκή πετσέτα.



Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Εθνικός Σιδηροκάστρου που μπήκε με μεγαλύτερη επιθετική διάθεση στο γήπεδο προηγήθηκε στο 19΄ με προβολή του Πασχαλούδη, η Ζίχνη ισοφάρισε στο 26΄ με σουτ του Ζαχαριάδη μετά από αδράνεια της άμυνας και γενικά το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστα πράγματα να επιδείξει σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτίδη στο 52΄ που κατέληξε στα δίχτυα μπορεί να πει κανείς ότι κλείδωσε και κύπελλο στην τροπαιοθήκη του Σιδηροκάστρου. Η Ν.Ζίχνη έπεσε ψυχολογικά, το πάλεψε αλλά δε μπορούσε να βρει λύσεις αντίδρασεις και μετά το 5ο γκολ του Δημτρανόπουλου στη διοργάνωση στο 69΄ η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.


-N.ZIXNH: Παλιάϊκος, Κυριάκος, Φιλιππίδης, Μουσικάκης, Τσιαμπούρης, Ντόλας(56΄ Μελιόπουλος), Μεσέρδης Χ, Καρφαρίδας, Ζαχαριάδης(71΄ Ζαράκης), Τσιφτελίδης(73΄ Τσόχας), Μπουζούρας
ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ: Ζαγκότας, Καστανιώτης, Χατζηαγοράκης, Τζίμας

-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ: Γαβριηλίδης, Φεύγας, Φίλων, Καρυπίδης, Πασχαλούδης, Ρούμπος, Παναγιωτίδης(90΄ Χατζησταυρίδης), Γκαϊντατζής, Δημητρανόπουλος(79΄ Σαχπατζίδης Δ), Κολοκοτρώνης(68΄ Δέντσας), Δερρμεντζής
ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ:  Ξυδιάς, Ρόβας, Ιωαννίδης, Σαχπατζίδης Δ

Διαιτητής: Κελλίδης
Βοηθοί: Τρακαλιάνης-Κετεσίδης
4ος: Καμπούρης
Kίτρινες: Ρούμπος, Κολοκοτρώνης-Μουσικάκης



-Περίπου 500 φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες...Πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τους ανθρώπους της ΕΠΣΣ να δίνουν ανθοδέσμες στους αρηγούς των δύο ομάδων.

-Μόλις ξεκίνησε ο τελικός...

-2΄ Σουτ του Ρούμπου έξω από τη μεγάλη περιοχή, άουτ.

-Μοιρασμένο το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο ξεκίνημα του αγώνα όπου οι φίλαθλοι προσπαθούν να δώσουν ρυθμό.

-Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έχει μια πιο επιθετική διάθεση μέχρι τώρα δημιουργόντας ημιτελείς ευκαιρίες με Γκαϊντατζή, Δημτρανόπουλο που έκαναν κάποια συρτά σουτ που δε δημιούργησαν πρόβλημα στον Παλιαϊκο. Η Ν.Ζίχνη προς το παρών περιμένει και όποτε της δίνεται ευκαιρία επιτίθεται...

-19΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 0-1! Έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ρούμπου και αδράνεια της άμυνας, ο Πασχαλούδης από κοντά σκοράρει στον τελικό.


-26΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 1-1! Από εκτέλεση κόρνερ του Μεσέρδη, η μπάλα απομακρύνεται ασθενώς από τον Γαβριηλίδη, δε μπορούν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Ζαχαριάδης με σουτ σκοράρει.

-27΄ Σουτ από τον Ιωαννίδη έξω από την περιοχή, άουτ.

-34΄ Ζητά πέναλτι ο Εθνικός για πέσιμο του Κολοκοτρώνη μέσα στην περιοχή.

-Παρατηρήσεις από τον 4ο, τον Βασίλη Καμπούρη, στον Μπάμπη Χρυσοστομίδη που διαμαρτύρεται για κάποια σφυρίγματα του Κελλίδη.

-45+1΄ Σουτ του Κολοκτρώνη μέσα από την περιοχή, διώχνει δύσκολα ο Παλιάϊκος σε κόρνερ.

-Τέλος ημιχρόνου...

-Όπως ακριβώς και το σκορ του αγώνα, μοιρασμένο είναι και το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων με το Σιδηρόκαστρο να είναι πιο δραστήριο επιθετικά και να έχει δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες.

-Ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο...

-48΄ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημητρανόπουλου, κεφαλιά του Παναγιωτίδη καταλήγει άουτ.

-52΄ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 1-2! Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γιώργος Παναγιωτίδης δίνει και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.


-69΄ ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 1-3! Μετά από ωραία σέντρα του Δερμεντζή, ο Δημητρανόπουλος με κοντινό πλασέ στην κλειστή γωνία του Παλιάϊκου, σκοράρει.


-Τυπική διαδικασία μοιάζει ο τελικός μέχρι το τέλος. Έχει πέσει πάρα πολύ ο ρυθμός. Δε μπορεί να αντιδράσει η Ν.Ζίχνη...

-88΄ πλασέ του Παναγιωτίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και μπλοκάρει ο Παλιάϊκος.

-Τέλος του αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας