Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Λαύριο - Ίκαροι 81-78 (3/3/2012)

Η αστοχία στις ελεύθερες βολές κόστισαν τη νίκη



Παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε η ομάδα τον τελευταίο καιρό , με τον Μούρτο να συμμετέχει τυπικά στην αποστολή, η ομάδα των Ικάρων κοίταξε στα μάτια το πολύ ισχυρό ,ιδίως στην έδρα, του Λαύριο.
Το τελικό 81-78 αδικεί τους κυανοκίτρινους οι οποίοι έπιασαν πολύ καλή απόδοση σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα. Η πρωτόγνωρη, για τους παίκτες των Ικάρων,   αστοχία όμως στις ελεύθερες βολές,(τελείωσαν το παιχνίδι με ποσοστό 55%) κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με το τέλος του να βρίσκει μπροστά τους Ίκαρους με βραχεία κεφαλή 15-18.Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και πέρασαν μπροστά στη λήξη του ημιχρόνου με 39-30.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να κρατούν μια διαφορά  επτά πόντων 52-44.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες των Ικάρων έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση ,καταφέρνοντας να μειώσουν στους τρείς πόντους . Όμως η αστοχία από την γραμμή των ελεύθερων βολών, και στις δύο περιπτώσεις ,δεν τους επέτρεψε να μειώσουν παραπάνω την διαφορά. Το τελικό 81-78 διαμόρφωσε με τρίποντο στα τελευταία δέκατα ο Καμπερίδης κλέβοντας την τελευταία στιγμή από τους γηπεδούχους, το δικαίωμα να υπερτερήσουν σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων. Το επόμενο Σάββατο η ομάδα των Ικάρων αντιμετωπίζει στο Δ.Α.Κ. Σερρών στις 17.00 την ομάδα της Δόξας Λευκάδας.

Διαιτητές: Παναγιώτου - Τσούνας - Χαλαμπαλάκης.
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 39-30, 52-44, 81-78.
ΛΑΥΡΙΟ (Σερέλης): Μαρκομιχάλης, Καρβούνης, Κακιούζης 4, Σίννης, Κούνας 10 (1), Γιαννακόπουλος 12 (2), Περάκης 14 (4), Τύρλας 8, Ψωμαδέρης 8 (2), Ψηλέας 25 (1).
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 5  (1), Τότσιος 23 (3), Καμπερίδης 23 (3), Θεοδωράκος 10 (2), Συμεωνίδης 6, Μαργαρίτης 7, Ιωσηφίδης , Βοιβατόπουλος 4.

Επόμενος αγώνας: Ίκαροι - Λευκάδα, Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, 17:00

Link: http://ikaroibc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402&catid=81&Itemid=106

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας