Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (2/3/2012)

Σαφώς και ο Κρις Μπος δεν είναι… Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ. Όμως ο ΛεΜπρον Τζέιμς μπορεί να κοκορεύεται ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/3) έκανε μία εμφάνιση "αλά Μάτζικ Τζόνσον". Ο σταρ του Μαϊάμι πέτυχε 38π. (11/20διπ.-2/2τριπ.-10/12βολ.-11ριμπ.-6ασ.) στη νίκη 107-93 της ομάδας του (Ουέιντ 33π.-10ασ.) στο Πόρτλαντ, που ήταν η 9η συνεχόμενη, η ισάριθμη με +12π. διαφορά και η 7η εκτός έδρας! Ενώ ο Τζέιμς σκόραρε περισσότερους από 30π. για 5η σερί σεζόν στην έδρα των Μπλέιζερς (Όλντριτζ 20π.-Κρόφορντ 18π.)!!! 


Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν… "μάσησε" ποτέ μπροστά στους θηριώδεις σέντερ, για μια σπουδαία καριέρα σε θέση "4", αν και μόλις με 1,98μ. ύψος. Δεν τους φοβήθηκε όχι μόνο με τη μπάλα, αλλά και με γυμνά χέρια, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που τσακώθηκε με τον Μπιλ Λαϊμπίρ των Πίστονς και μία με τον καλό του φίλο, πλέον, Σακίλ Ο’Νιλ.
Η πορεία του, όμως, έδειξε πως δεν μάσησε ούτε τα λόγια του, λέγοντας πάντα αυτό που σκέφτεται. Και η τελευταία του επιθυμία είναι να… σκοτώσει μερικούς οπαδούς! 

Την μέρα που ο ΛεΜπρον Τζέιμς πρόσφερε μία βραδιά "αλά Μάτζικ Τζόνσον", ένας παίκτης που κάποτε είχε συγκριθεί με τον παλαίμαχο σταρ των Λέικερς, ακολουθούσε μάλλον αντίθετη πορεία… Ο Λαμάρ Όντομ, που απουσίασε τις τελευταίες μέρες από προπονήσεις και αγώνες του Ντάλας, λόγω ενός προβλήματος υγείας του πατέρα του, αναμένεται να επόμενες μέρες να γυρίσει στο ρόστερ των πρωταθλητών. Αλλά, σύμφωνα με αποκαλύψεις του Τύπου στις Η.Π.Α., φορώντας πρώτα μία άλλη φανέλα…
Καθώς δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για ένα ματς στο NBDL, με την φανέλα των Τέξας Λέτζεντς, ομάδας που συνεργάζονται οι Μαβς στην θυγατρική λίγκα!!!

Link: http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας