Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ειδήσεις από Ευρώπη

Νεϊμάρ


 H Barcelona έχει σφραγίσει μια συμφωνία με τον ταλαντούχο νεαρό Βραζιλιάνο επιθετικό Neymar ο οποίος θα ενταχθεί στην ισπανική ομάδα το 2014,αναφέρει το ισπανικό ραδιόφωνο Cadena SER.

Η έκθεση υποστήριξε η καταλανοί γίγαντες έχουν ήδη πληρώσει € 14,5 εκατομμύρια της συνολικής 58-εκατομμυρίων ευρώ αμοιβή για την μεταφορά του 20χρονου
striker από τη Βραζιλιάνικη Σάντος.

«Σύμφωνα με διάφορες αξιόπιστες πηγές η Μπάρτσα έχει ήδη πληρώσει το ένα τέταρτο των 58 εκατ. ευρώ στην Σάντος για να εξασφαλίσει τη μεταφορά του παίκτη," υποστήριξε το ισπανικό ραδιόφωνο Cadena SER, προσθέτοντας ότι η ημερομηνία για τη μεταφορά του είναι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία το 2014.

Η έκθεση προσθέτει ότι η απόφαση να σφραγίσει τη συμφωνία ελήφθη από τον παίκτη και τον πατέρα του, ενάντια στις επιθυμίες του ατζέντη του
Wagner Ribeiro.

O Neymar θεωρείται το μελλοντικό αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και έχει γίνει στόχος πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένων των ανταγωνιστών της Barcelona, της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μουάμπα

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Μουάμπα που κατέρρευσε εν ώρα αγώνα, κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες του Μουάμπα και τα μηνύματα στήριξης. Για την ζωή του ο Φαμπρίς Μουάμπα της Μπόλτον, ο οποίος κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με τον Τότεναμ στο «Γουάιτ  Χαρτ Λέιν» για το Κύπελλο Αγγλίας με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης στο 42ο λεπτό, ενώ το σκορ ήταν 1-1. Ο 23χρονος μέσος της Μπόλτον σωριάστηκε ξαφνικά στο γρασίδι και από τις κινήσεις όλων φάνηκε ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι γιατροί και των δύο ομάδων και στη συνέχεια ο διαιτητής Χάουαρντ  Γουέμπ έστειλε τους παίκτες των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, με τον Μουάμπα να μεταφέρεται εκτός γηπέδου με φορείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έξι γιατροί που έσπευσαν στο πλευρό του χρησιμοποίησαν απινιδωτή για να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν ανέπνεε όταν βγήκε από το γήπεδο. Ο Μουάμπα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Λόντον Τσεστ  Χόσπιταλ», όπου νοσηλεύεται στην εντατική και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση η κατάστασή του είναι κρίσιμη. «Οι Μπόλτον  Γουόντερες μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Φαμπρίς Μουάμπα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Καρδιακών Παθήσεων του νοσοκομείου Λόντον Τσεστ Χόσπιταλ όπου νοσηλεύται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μπόλτον, που ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της οικογένειας του διεθνούς με την ομάδα κάτω των 21 της Αγγλίας.  Κρίσιμες είναι επόμενες 24 ώρες για τον Φαμπρίς Μουάμπα, όπως δήλωσε και ο προπονητής του Όουεν Κόιλ. «Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν υπάρχει διέξοδος. Με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσει» ανέφερε. Ο 23χρονος παίκτης της Μπόλτον παραμένει στην εντατική ύστερα από την κατάρρευση του κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του FA Cup εναντίον της Τότεναμ. Συγκεκριμένα υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Θώρακος του Λονδίνου. Οι γιατροί πέρασαν έξι λεπτά προσπαθώντας να επαναφέρουν στη ζωή τον πρώην διεθνή με την Αγγλία (στους U-21). Πλήθος μηνυμάτων στήριξης μέσω twitter έγραψαν πολλοί παίκτες της premier league:
Στιούαρτ Χόλντεν (μέσο της Μπόλτον): «Προσεύχομαι για εσένα Fab. Ελπίζω ότι είσαι ΟΚ. Περιμένουμε με αγωνία για ενημερώσεις από τους συμπαίκτες. Fab είσαι ένας μαχητής!».
Ζερμέιν Ντεφόε (επιθετικός της Τότεναμ): «Προσευχηθείτε για τον Fab. Θεού θέλοντος θα τα καταφέρει»
Αλί Αλ Χάμπσι (τερματοφύλακας Μπόλτον): «Όλων οι καρδιές μας είναι με Fabrice Muamba, ένας από τους στενότερους φίλους μου στην Μπόλτον. Είμαι σοκαρισμένος, εύχομαι ταχεία ανάρρωση.
Γουέιν Ρούνεϊ (επιθετικός της Γιουνάιτεντ): «Ελπίζω ο Φαμπρίς Muamba να είναι ΟΚ. Προσεύχομαι για αυτόν και την οικογένειά του. Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ».
Κάιλι Γουίλκερ (αμυντικός της Τότεναμ): «Δεν πειράζει αν δεν είστε οπαδός του ποδοσφαίρου. Δεν πειράζει εάν δεν είστε θρήσκοι. Προσευχηθείτε για Φαμπρίς Muamba».

Ρόμπιν Φαν Πέρσι (επιθετικός της Αρσεναλ): «Είμαι τόσο λυπημένος για αυτό που συνέβη στην Fabrice Muamba σήμερα. Επαιξα μαζί του για δύο χρόνια. Πόσο μεγάλος άντρας. Πάντα είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Παρακαλώ Fabrice να χαμογελάσεις και πάλι παλτιά. Οι σκέψεις μου είναι μαζί σου και στην υπέροχη οικογένεια σου».

Φαν ντε Φάαρτ (μέσος της Τότεναμ): «Απαίσιο αυτό που συνέβη. Προσευχόμαστε όλοι για αυτόν».

Χουτ Τζάστιν (αμυντικός της Μίντλεσμπρο): «Εγώ ελπίζω σοβαρά ο καλύτερος φίλος μου στο ποδόσφαιρο είναι εντάξει Μείνε δυνατός αδερφέ, παρακαλώ παρακαλώ μείνε δυνατός. Ο Θεός να είναι μαζί σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας