Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

NBA news (8/3/2012)

Τα παράπονα και η γκρίνια του Τζέισον Κιντ για την διαιτησία της ήττας στην Οκλαχόμα Σίτι δεν πέρασαν φυσικά απαρατήρητες από το ΝΒΑ. Και η Λίγκα ανακοίνωσε την Τετάρτη (7/3) ότι ο βετεράνος γκαρντ των Μάβερικς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25.000δολ.. Νωρίτερα την ίδια, μέρα, το ΝΒΑ είχε ανακοινώσει πρόστιμο 40.000δολ. στον Κόμπι Μπράιαντ, για την απουσία του από εκδήλωση στο περιθώριο του All-Star Game του Ορλάντο, την περασμένη εβδομάδα, αλλά και την άρνησή του να κάνει δηλώσεις μετά τον αγώνα, λόγω του εκνευρισμού του για την σπασμένη μύτη από το χτύπημα του Ουέιντ… Ενώ οι Πιρς και Ρόντο των Σέλτικς θα πληρώσουν από 20.000δολ. για την δική τους απουσία από εκδήλωση της Λίγκας, επίσης στο Ορλάντο.


Το Twitter είναι πια μόδα και στην ενημέρωση και με ένα σχόλιό του στην ίδια ιστοσελίδα, ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Κρις Τόμασον, αποκάλυψε πως ο παλαίμαχος σέντερ, Ρασίντ Ουάλας έκανε προπόνηση με τους Μαϊάμι Χιτ! Ο 38χρονος "Sheed" άφησε εδώ και εβδομάδες να εννοηθεί πως θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έχοντας αποσυρθεί το 2010 ως παίκτης των Σέλτικς και πριν μερικές μέρες φάνηκε να είναι κοντά στους Λέικερς… Ωστόσο, ίσως ενισχύσει τους περσινούς φιναλίστ. Σε άλλες μεταγραφικές φήμες, στην Μινεσότα αρχίζουν να εμπιστεύονται ιδιαιτέρως τον ρούκι, Ρίκι Ρούμπιο, και φημολογείται πως δεν θα είχε πρόβλημα να ανταλλάξει τον Λουκ Ρίντναουρ στο Πόρτλαντ, αντί του Τζαμάλ Κρόφορντ!

 
Ακόμη και οι πολυάριθμοι φανατικοί οπαδοί τους σε Η.Π.Α. και εξωτερικό έχουν σαφείς αμφιβολίες ότι Λέικερς και Σέλτικς είναι φέτος άξιοι διεκδικητές του τίτλου. Και από τα ξημερώματα της Πέμπτης (8/3) μάλλον αυτή η αβεβαιότητα γίνεται… βεβαιότητα. Η ομάδα του Λ.Α. (Μπράιαντ 30π.-6/22διπ.-3/9τριπ., Γκασόλ 19π.-15ριμπ., Μπάινουμ 19π.) ηττήθηκε απρόσμενα στην Ουάσινγκτον (Μπούκερ 18π.-17ριμπ., Γιανγκ 19π., Μέισον 14π.-4.7τριπ.) με 106-101, αφού απώλεσε διαφορά 21π. στην 2η περίοδο και 15π. στο ημίχρονο (49-64)! Με τον Κόμπι να δηλώνει "απλώς σοκαρισμένος" από την εξέλιξη. Την ίδια στιγμή, οι Σέλτικς (Πιρς 16π.) έβλεπαν το σερί των 5 νικών να σταματά στην Φιλαδέλφεια, όπου διασύρθηκαν 71-103 και έδειξαν πως δύσκολα θα κυνηγήσουν τους Σίξερς για την κορυφή της Ατλάντικ…

Link: http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&m=1&c=23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας