Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Champions League Αποτελέσματα (13/3/2012)

 

Πέρασαν μέχρι τώρα: Μαρσέιγ, Μπάγιερν, ΑΠΟΕΛ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Μπενφίκα.

Μπάγιερν - Βασιλεία 7-0

Η Μπάγερν δεν είχε διάθεση για αστεία και συντρίβοντας την Βασιλεία με 7-0 πήρε εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

 

 


Σκόρερ: 11' και 81' Ρόμπεν, 42' Μίλερ, 45', 50', 61' και 67' Γκόμεζ
Κίτρινες Κάρτες: Στρέλερ, Καμπράλ,  Μπόατενγκ
Διαιτητής: Μαρκ Κλάντεμπεργκ
Γήπεδο: "Αλιάνζ Αρίνα"

Η εικόνα του αγώνα

Προφανώς η ήττα με 1-0 στο πρώτο αγώνα είχε πέσει βαριά στο στομάχι των παικτών της Μπάγερν. Γι' αυτό λοιπόν οι Βαυαροί αποφάσισαν να πιάσουν τον αντίπαλο από το λαιμό και να σφυροκοπήσουν την άμυνά τους από το πρώτο, κιόλας, λεπτό.
Βοήθησε σ' αυτό βέβαια και άθελά της η Βασιλεία η οποία παρατάχθηκε μ' ένα άνετο 4-4-2 αφήνοντας χώρους πίσω. Αλλο που δεν ήθελαν ο Ριμπερί, ο Ρόμπεν και οι υπόλοιποι σταρ της Μπάγερν. Ο δεύτερος άνοιξε το σκορ μόλις στο 11', στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν λίγο ρυθμούς αλλά το δεύτερο γκολ (με σκόρερ τον Μίλερ) στο 42' και το τρίτο (Γκόμεθ στο 45') ήρθαν να βάλουν τίτλους τέλους στο όποιο ενδιαφέρον.
Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σ' ένα προσωπικό σόου του Γερμανοϊσπανού ο οποίος βρήκε δίχτυα άλλες τρεις φορές (50', 61'και 67) για να φτάσει στο καρέ και να δώσει θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε  το δεύτερο προπωπικό γκολ του Ρόμπεν (81') ενώ το ωραίο ταξίδι της Βασιλείας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είχε...οδυνηρό τέλος.

MVP

O Μάριο Γκόμεθ πέτυχε τέσσερα γκολ σε μόλις επτά προσπάθειες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν φορ;

Kλειδί αγώνα

Το δεύτερο γκολ της Μπάγερν ήρθε μόλις τρία λεπτά πριν από το ημίχρονο και εκμηδένισε τις έτσι και αλλιώς αναιμικές αντιστάσεις της Βασιλείας.

Αδύναμος Κρίκος

Η Βασιλεία παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμη για να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Κρίμα γιατί μέχρι τώρα είχε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια.

ΜΠΑΓΙΕΡΝ: (Χάινκες): Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Ριμπερί, Ρομπέν, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Κροος, Μίλερ, Γκόμες.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: (Βόγκελ): Σόμερ, Παρκ, Ντράγκοβιτς, Άμπραχαμ, Στάινχοφερ, Σακίρι, Φ. Φράι, Καμπράλ, Ζάκα, Στρέλερ, Α. Φράι.

Στον πάγκο: Κολόμπα, Ντέγκεν, Κόβατς, Χούγκελ, Γιάπι, Στόκερ, Ζουά.

Link: http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/fasi16/mpagern-vasileia.1690591.html

Ίντερ - Μαρσέιγ 2-1

Με γκολ του Μπραντάο στο 92' η Μαρσέιγ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League. Ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε την Ίντερ, η οποία νίκησε με 2-1 (πέναλτι Πατσίνι στο 96') αλλά αποκλείστηκε λόγω του εκτός έδρας γκολ.

 


Σκόρερς: 75' Μιλίτο, 96' πέν. Πατσίνι / 92' Μπραντάο
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Πέντρο Προένσα (Πορτογαλία )

Η Μαρσέιγ έχασε με 1-2 από την Ίντερ στο Μιλάνο, αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League χάρη στο εκτός έδρας γκολ.
Ο Μπραντάο ήταν αυτός που πέτυχε το "χρυσό γκολ" στο 92', ισοφαρίζοντας σε 1-1 ενώ όλα έδειχναν παράταση, ενώ η Ίντερ τελικά νίκησε με 2-1 χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Πατσίνι στο 96'.
Στη φάση του πέναλτι ο Μανταντά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, έτσι οι Γάλλοι δεν θα έχουν τον βασικό τους τερματοφύλακα στο πρώτο ματς των προημιτελικών.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαρσέιγ φτάνει στα προημιτελικά του θεσμού από το 1993, χρονιά στην οποία είχε κατακτήσει το τρόπαιο στον τελικό με την Μίλαν.

Η Ίντερ έχασε απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 7' με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να σουτάρει από κοντά μετά την προσπάθεια του Σανέτι από δεξιά, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ντιαβαρά και ο Μανταντά απέκρουσε (χτύπησε στο σώμα του).
Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν απόκρουση του Γάλλου διεθνή τερματοφύλακα στο 11', όταν κατάφερε με το αριστερό χέρι να σταματήσει την μπάλα έπειτα από την προσπάθεια του Μιλίτο με το στήθος από κοντά, μετά την σέντρα του Σνάιντερ από δεξιά.
Από την σέντρα του Αθπιλικουέτα από δεξιά προήλθε στο 18' η πρώτη καλή στιγμή για την Μαρσέιγ, με τον Λοΐκ Ρεμί να παίρνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Έπρεπε να φτάσουμε στο 71' για μία αξιόλογη φάση μετά από αυτές στα πρώτα λεπτά, με τον Αλού Ντιαρά να πιάνει την κεφαλιά και τον Ζούλιο Σέζαρ να αποκρούει χαμηλά στην αριστερή του γωνία.
Στο 75' το σκορ άνοιξε για την Ίντερ ο Ντιέγκο Μιλίτο, με τον Αργεντινό να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ, έπειτα από φάση διαρκείας, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς στο "Βελοντρόμ".
Στο 85' ο Μανταντά απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάικον και στο 92' οι Γάλλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπραντάο.
Την... ασίστ την έκανε ο Μανταντά με βολέ, ο Μπραντάο έκανε κοντρόλ με την πλάτη, βγήκε τετ-α-τετ με τον Ζούλιο Σέζαρ και τον νίκησε με πλασέ για το 1-1.
Η Ίντερ κέρδισε πέναλτι στο 93' με τον Μανταντά να ανατρέπει τον Πατσίνι και να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα.
Ο Πατσίνι στο 96' σκόραρε από τα 11 βήματα, αλλά αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη και η Μαρσέιγ, η οποία είχε νικήσει με 1-0 στο "Βελοντρόμ", πήρε την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Λούσιο, Σαμουέλ, Ναγκατόμο, Στάνκοβιτς, Πόλι (74' Καμπιάσο), Σανέτι, Σνάιντερ (58' Όμπι), Φορλάν (58' Πατσίνι), Μιλίτο.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Νταβαρά, Νκουλού, Μορέλ, Αλού Ντιαρά, Μπιά, Βαλμπιουενά (76' Μπενουά Σεϊρού), Αμαλφιτανό, Αντρέ Αγιού (95' Μπρασιλιανό), Ρεμί (88' Μπραντάο).


Ο πίνακας των σκόρερς

12 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

10 γκολ
Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

5 γκολ
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)
Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)
Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)
Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)
Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

4 γκολ
Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)
Πέδρο (Μπαρτσελόνα)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)
Χουλκ (Πόρτο)
Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας