Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

NBA news (11/3/2012)

Η απορία για το ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης των Χιτ παραμένει άλυτη. Αν και στο Μαϊάμι οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και ο προπονητής τους, Έρικ Σπόελστρα, την απολαμβάνουν. Μπορεί ο ΛεΜπρον να πραγματοποιεί (και) φέτος μία εξαιρετική κανονική περίοδο, όμως ο Ουέιντ (28π.-οι 22 στο ημίχρονο!) είναι εκείνος που λατρεύει τα τελευταία σουτ και ένα απίθανο νικητήριο στην εκπνοή, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/03), χάρισε στους περσινούς φιναλίστ τη νίκη 93-91 στην παράταση (κ.α. 85-85), με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το έξτρα πεντάλεπτο με σερί 7-0 στο τελευταίο δίλεπτο, για την 12η διαδοχική εντός έδρας νίκη τους!



Η αστάθεια των Λέικερς εκτός έδρας (ρεκόρ 7-14) έχει "τρελάνει" τους οπαδούς τους. Αλλά θα μπορούσε να πει κάποιος πως έχει προκαλέσει αντίστοιχα συναισθήματα και στους παίκτες τους, οι οποίοι θαρρεί κανείς πως τρέχουν από την μία… ομαδική "ψυχοθεραπεία" στην άλλη. Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την συγκέντρωση που πραγματοποίησαν μόνο οι παίκτες μετά τη νίκη επί του Πόρτλαντ (σ.σ.: στις 21/2), από την οποία διέρρευσε πως οι παίκτες δεν κατανοούν τα επιθετικά συστήματα του νέου κόουτς Μάικ Μπράουν και επιθυμούν επιστροφή στην "τριγωνική επίθεση" και η παρέα του Κόμπι ξαναμαζεύτηκε.



Το πρόγραμμα της Κυριακής (11/3) στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού ξεκίνησε με μία επιβεβαίωση πως η ομαδικότητα νικά τους σταρ. Η Φιλαδέλφεια πέρασε με 106-94 από τη Νέα Υόρκη και πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Νικς στην πέμπτη σερί ήττα τους! Οι Σίξερς επικράτησαν χάρη στην εξαιρετική λειτουργία τους στην επίθεση, την ίδια στιγμή που οι αστέρες των γηπεδούχων δεν κατάφεραν ξανά να συνεργαστούν αρμονικά. Κορυφαίος σκόρερ των νικητών ο Λου Ουίλιαμς, που πέτυχε 28π. από τον πάγκο, σκοράροντας τους μισούς στην 3η περίοδο!

Link: http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&m=1&c=23

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας