Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ηρακλής - Εθνικός Γαζώρου 1-1





Με έναν σημαντικό βαθμό θα επιστρέψει στις Σέρρες ο Εθνικός Γαζώρου ως...λάφυρο από την μάχη που έδωσε με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο. Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στη Θεσσαλονίκη και έχοντας πάρει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα από την Κυριακή, απλά αύξησαν τη διαφορά από τη 2η θέση στους δύο βαθμούς.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη πήραν μια...επαγγελματική ισοπαλία με δεδομένη τη δυσκολία του παιχνιδιού και την ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη υπό την πίεση και των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Ο Εθνικός Γαζώρου ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε στο 15΄ με τον Αντώνη Μαχαιρούδη, που έφτασε τα 6 γκολ φέτος και παράλληλα ευτύχησε να έχει σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα Γιαννιώτη που σε πολλές περιπτώσεις κατέβασε τα ρολά.
Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ηρακλής είχε την υπεροχή αλλά δε μπόρεσε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες ενώ ο Εθνικός Γαζώρου προσπάθησε να παίξει έξυπνα για να κρατήσει το σκορ. Καθοριστική στιγμή του παιχνιδιού ήταν η αποβολή του Κωνσταντινίδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου που άλλαξε τις ισορροπίες στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε με γκολ αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και διατηρήθηκε το 1-1.

ΑΕΠ Ηρακλής (Σούλης Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Τροίρης(46΄ Τροϊρης), Τριανταφυλλίδης, Χασιώτης, Νατσούρας(27΄ Παληγεώργος), Παπαστεριανός, Κωστάκης(70΄ Γεωργίου), Κιβρακίδης, Οικονόμου, Σαπάνης, Κωνσταντινίδης.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιαννιώτης, Κοσμίδης, Αγγελόπουλος, Κουκώλης, Γαλακτερός, Παλάσκας, Αγγος(88΄ Κώτσιας), Κουκούτσης, Μαχαιρούδης(74΄ Οξύζογλου), Κωνσταντινίδης, Χαριτίδης(56΄ Χαριτίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρεντόπουλος, Καρακώστας (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Χασιώτης-Αγγελόπουλος, Κωνσταντινίδης. Άγγος, Παλάσκας, Καλογιάννης, Κώτσιας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Κωνσταντινίδης 45΄

- Περίπου 50 φίλοι του Εθνικό Γαζώρου, βρίσκονται στο πέταλο όπου φιλοξενεί τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

-1' Μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σαπάνη, απομάκρυνε ο Γιαννιώτης.

-4' Γυριστό σουτ του Νατσούρα, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

-15' ΓΚΟΟΟΛΛΛ! 0-1! Παράλληλη σέντρα του Κωνσταντινίδη και ο Μαχαιρούδης με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ανοίγει το σκορ για τον Εθνικό Γαζώρου. Αυτό είναι το 6ο γκολ για τον έμπειρο επιθετικό.

-21' Ευκαιρία για τον Ηρακλή, με τον Σαπάνη να πιάνει την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη.

-24' Σέντρα του Οικονόμου, κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, o Γιαννιώτης μπλοκάρει τη μπάλα.

-29΄ Ο Οικονόμου έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Γιαννιώτης όμως ήταν και πάλι σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

-38' Ο Οικονόμου εκτελεί το κόρνερ, ο Παπαστεριανός πιάνει τη κεφαλιά, η μπάλα όμως περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη.

-40΄ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κουκούτση, η μπάλα φτάνει στον Μαχαιρούδη που σουτάρει αλλά στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ.

-41΄ Ο Κωνσταντινίδης βγαίνει τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου, σωτήρια και πάλι διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

-45' ΑΠΟΒΟΛΗ! Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση και αποβάλλεται από το παιχνίδι. Στην συνέχεια άναψαν τα αίματα με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται χέρια.

-45 + 1' Κίτρινη κάρτα θα δουν επίσης οι Χασιώτης και Αγγελόπουλος για τις αψιμαχίες που είχαν μετά την αποβολή.

-49' 1-1 Σέντρα του Χασιώτη ο Κωνσταντινίδης σηκώνεται πιο ψηλά από όλους παίρνει την κεφαλιά και ισοφαρίζει για τον Ηρακλή.

-53' Σέντρα του Τριανταφυλλίδη, ο Κωνσταντινίδης παίρνει και πάλι την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

-72΄ Ο Χιονίδης έπιασε μέσα από την περιοχή το σουτ όμως και πάλι ο Γιαννιώτης λειτούργησε σωτήρια για την ομάδα του διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

-79΄ Σουτ του Οικονόμου, αποκρούει ο Γιαννιώτης.

-Τέλος του αγώνα...

Δείτε βίντεο εδώ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Εθνικός Γαζώρου 23

2. Απ. Καλαμαριάς 21

3. Οικ. Τσαριτσάνης 20

4. Τύρναβος 19

5. Τηλυκράτης 19

6. Νίκη Βόλου 17

7. Βατανιακός 14

8. Δόξα Κρανούλας 14

9. Ηρακλής 12

10. Ηράκλεια 11

11. Οδ. Αναγέννησης 9

12. Αετός Σκύδρας -11


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας