Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός σήμερα στις 19:30

 

ΑΕΚ και Παναθηναικός αναμετρούνται το απόγευμα (19:30, Novasports 1) της Κυριακής (11/3) στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Με 4-3-3 θα παρατάξει τους Κιτρινόμαυρους ο Νίκος Κωστένογλου. Με 4-4-1-1 θα αγωνιστεί η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

ΑΕΚ

Με στόχο τη νίκη θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Παναθηναικό την Κυριακή (11/3) στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Η Ενωση βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχει μόλις ένα πόντο από τον Αστέρα που είναι στην 6η θέση κάτι που σημαίνει ότι θα τα δώσει όλα κόντρα στους Πράσινους ώστε να αυξήσει αυτή τη διαφορά αφού ο στόχος είναι η είσοδος στα Play – off.

Στα αγωνιστικά ο Νίκος Κωστένογλου θα παρατάξει τους Κιτρινόμαυρους με σύστημα 4-3-3 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Αραμπατζής στο τέρμα, Γεωργέας, Κοντοές, Δέλλας, Καράμπελας στην άμυνα, Μάκος, Βάργκας, Καφές στα χαφ και Κλώναρίδης, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος στην επιθετική τριάδα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.

Παναθηναικός

Μόνο το «τρίποντο» έχουν στο μυαλό τους στον Πανθηναικό εν όψει του Κυριακάτικου (11/2) ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι Πράσινοι έχουν πέσει πλέον στη 2η θέση της βαθμολογίας ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και θέλουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στους Κιτρινόμαυρους ώστε να πάνε στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες την άλλη βδομάδα για τη νίκη – πρωτιά.

Στα αγωνιστικά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει το Τριφύλλι με σύστημα 4-4-1-1 και την ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι: Καρνέζης στο τέρμα, Μαρίνος, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος στην άμυνα, Κατσουράνης, Σιμάο στα χαφ, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι πιο μπροστά και Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Παναθηναικού: Καπίνος, Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μαυρίας, Τοτσέ, Νίνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος.

Link: http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=132326&scid=872%2c873&team=aek

Για να δείτε live τον αγώνα πατήστε εδώ.
Για να δείτε live scores του αγώνα πατήστε εδώ.
Για να ακούσετε σε ραδιόφωνο τον αγώνα live πατήστε εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας