Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (21/3/2012)


Μπορεί η διοίκηση των Κλίπερς να ζήτησε… ανωνυμία στην εξέδρα, "διατάζοντας" τον πιο διάσημο (μετά τον ηθοποιό Μπίλι Κρίσταλ) οπαδό τους να αλλάξει ταυτότητα, όμως ο περίφημος Clipper-Darrell δεν αλλάζει μυαλά. Ο γνωστός φαν των "Κλιπς", από τον οποίο η ομάδα του ζήτησε να σταματήσει να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο παρατσούκλι, απειλώντας τον πως θα του κλείσουν τις πόρτες στο "Στέιπλς Σέντερ". Ο κ. Ντάρελ Μπέιλι, όπως είναι το κανονικό όνομά του, ωστόσο είναι πίσω στο γήπεδο και στην συνηθισμένη θέση του στην εξέδρα 107, αφού ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση.


Από το ξεκίνημα της καριέρας του πληρωνόταν για τα "χρυσά" χέρια του. Μονάχα που ο ίδιος εξασφάλισε την επιτυχία του, φροντίζοντας αντίστοιχα τα… πόδια του. Ο Ρέι Άλεν είναι ίσως ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του ΝΒΑ. Αν και οι Ρέτζι Μίλερ, Ντέιλ Έλις ή ακόμη και οι Ντελ Κάρι, Λάρι Μπερντ, Πέτζα Στογιάκοβιτς και Γκρεγκ Χότζες μπορεί να έχουν τις αντιρρήσεις του. Όπως και να έχει, ο 35χρονος σταρ των Σέλτικς, είναι βάσει αριθμών ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα σουτ έξω από τα 7,25μ., δίνοντας πλέον και μία άλλη διάσταση για το κατόρθωμά του. Πέρα από το ταλέντο και την σκληρή προπόνηση.



Ο τίτλος θα μπορούσε να αντιστραφεί και να λέει… "δύο τρομάρες (αλλά) και μία χαρά". Στο Μαϊάμι ανησύχησαν δις βλέποντας τον ΛεΜπρον Τζέιμς να χτυπά στον δεξιό αγκώνα στην 1η περίοδο και να συγκρούεται με τον Γκραντ Χιλ στην 4η, στον αγώνα με το Φοίνιξ, αλλά στο φινάλε υπήρξαν μόνο χαμόγελα. Αφενός γιατί ο μεγάλος σταρ των Χιτ δεν είχε κάτι ανησυχητικό και αφετέρου διότι οι περσινοί φιναλίστ ήταν η μοναδική ομάδα από το γκρουπ των πρωτοπόρων που δεν "την πάτησε" τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/3). Το Μαϊάμι πέτυχε σερί 17-0 στο τελευταίο δωδεκάλεπτο για να υποτάξει 99-95 τους Σανς, την ίδια ώρα που η Οκλαχόμα Σίτι έχανε 97-90 στην Γιούτα και οι Λέικερς γνώριζαν την ήττα 107-104 στο Χιούστον, χάνοντας διαφορά 12π. στα τελευταία 6:41!!!

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας