Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (19/3/2012)


Η γνωστή "συνταγή" του Μαϊάμι χρειάζεται συχνά "παραλλαγές". Διότι όταν οι Ντουέιν Ουέιντ και ΛεΜπρον Τζέιμς δεν μονοπωλούν τα επιθέσεις, ο Κρις Μπος αποδεικνύει πως μπορεί να βοηθήσει… Οι Χιτ υπέταξαν 91-81 το Ορλάντο τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/3), με ηγέτη τον Ουέιντ, αλλά άξιο συμπαραστάτη τον Μπος. Ο πρώτος πέτυχε τους 14 από τους 31π. του στην δεύτερη περίοδο και ο δεύτερος ήταν καταλύτης με 23π.-7ριμπ., στην 13η διαδοχική νίκη της ομάδας τους στο Μαϊάμι! Οι περσινοί φιναλίστ έχουν πια το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στη Λίγκα (19-2), αφού οι Λέικερς γνώρισαν την 3η ήττα στο "σπίτι"τους (σε 22 ματς), χάνοντας 99-103 από τη Γιούτα, σε μία βραδιά που ο Κόμπι Μπράιαντ είχε 3/20 σουτ και πέτυχε ένα αρνητικό ρεκόρ…



Πέρυσι τέτοια εποχή μάλλον δεν του πολυάρεσε που υποχρεωνόταν να μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στο Ντένβερ, ως ένα από τα ανταλλάγματα για την παραχώρηση του Καρμέλο Άντονι στους Νικς. Φέτος, ωστόσο, ήταν δική του η επιλογή να επιστρέψει στους Νάγκετς και μάλιστα με πολυετές συμβόλαιο. Η διοίκηση των "Σβώλων" ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ουίλσον Τσάντλερ, που αγωνίστηκε πέρυσι στην ομάδα τους, όμως το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και κατά την διάρκεια του λοκ-άουτ προτίμησε να υπογράψει στην Κίνα. Ο Τσάντλερ, όμως, θέλησε να γυρίσει στα Βραχώδη Όρη και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Νάγκετς.


Ο ιδρώτας του στα παρκέ είχε σαν αποτέλεσμα μία ένδοξη καριέρα, με 4 τίτλους ΝΒΑ, δεκάδες ατομικές διακρίσεις και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό. Το τελευταίο σκέλος της παραπάνω "εξίσωσης" ενέπνευσε στην κυριολεξία μία εταιρεία, που ζήτησε από τον Σακίλ Ο’Νιλ να της πουλήσει τον ιδρώτα του, ώστε να δημιουργήσει ένα νέο άρωμα!!! Ο "Σακ" αποκάλυψε το θέμα σε συνέντευξή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "κάποιος τύπος μου τηλεφώνησε και μου είπε πως θέλει δείγμα από τον ιδρώτα μου, ώστε να το αναμείξει με ορισμένα χημικά και να φτιάξει μία κολόνια"! Ο παλαίμαχος σέντερ πρόσθεσε πως το άρωμα θα είχε τίτλο "Elliuqahs", που είναι το όνομά του… ανάποδα.



Για τον Κρις Μπος, το γήπεδο είναι συνήθως σαν ένας τεράστιος… καθρέφτης. Διότι όπως αποκάλυψε, αντί για τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του στο παρκέ, συχνά νομίζει πως βλέπει μόνο τον εαυτό του. Ο φόργουορντ του Μαϊάμι δεν είναι νάρκισσος. Αλλά έχει την -καλή, κατά τους συμπαίκτες του- συνήθεια να μιλάει στον εαυτό του!!! Με εκφράσεις που η λογοκρισία δεν επιτρέπει να αναφέρονται! Ο Μπος αποδεικνύεται ο αυστηρότερος κριτής των επιδόσεών του, καθώς όπως αποκάλυψε μετά την νίκη 91-81 επί του Ορλάντο ο αρχηγός των Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ, "είναι λίγο περίεργο, όμως φαίνεται πως όταν ο Κρις βρίζει τον εαυτό του, παίζει καλύτερα".

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας