Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

NBA news (4/3/2012)


Μία μέρα μετά το τέλος του σερί των εννέα νικών του Μαϊάμι, ήταν η σειρά της Οκλαχόμα Σίτι να χάσει και το δικό της, τα ξημερώματα της Κυριακής (4/3)… Η Ατλάντα υπέταξε 97-90 τους Θάντερ σταματώντας τους στις επτά διαδοχικές νίκες και με τον σταρ τους, Τζος Σμιθ, να πραγματοποιεί ένα από τα καλύτερα καρφώματα της σεζόν, μπροστά στον κορυφαίο μπλοκέρ της Λίγκας, Σερζ Ιμπάκα! Πρωταγωνιστής της βραδιάς και ο Κέβιν Λαβ, που πέτυχε 42π. και οδήγησε τη Μινεσότα σε σπουδαία -και σπάνια- εκτός έδρας νίκη 122-110 στο Πόρτλαντ, ενώ με μία εμφάνιση από τα παλιά, ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 40π. και βοήθησε το Ντάλας να επικρατήσει της Γιούτα, σταματώντας το σερί των τεσσάρων ηττών! Τη νικηφόρο πορεία τους συνέχισαν Ιντιάνα και Μέμφις.


Οι πιθανές αλλαγές στην Βοστόνη αναμένονται με ενδιαφέρον, όμως ίσως όχι με τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο. Η φημολογία έκανε λόγο για προθυμία των Σέλτικς να παραχωρήσουν είτε τον Ραζον Ρόντο, λόγω των συνεχόμενων παραπόνων του είτε τον Πολ Πιρς, καθώς οι δύο υπόλοιποι της "Big-3" Κέβιν Γκαρνέτ και Ρέι Άλεν, έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και θα είναι ρίσκο για πολλές ομάδες να τους αποκτήσουν τώρα. Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον τελευταίο, από τους Κλίπερς!








Ένας άσπονδος φίλος (Σακίλ) και αρκετοί "αντιρρησίες" από το κοινό του ΝΒΑ του φτάνουν. Γι’ αυτό και ο Κόμπι Μπράιαντ ισχυρίζεται πως δεν έχει εχθρούς. Ο σταρ των Λέικερς περιμένει το βράδυ της Κυριακής (4/3) το Μαϊάμι στο Λ.Α., όμως δεν αναμένεται να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Ντουέιν Ουέιντ, που τον χτύπησε στο πρόσφατο All-Star Game, με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη του. Απογοητεύοντας όσους λατρεύουν την ίντριγκα και περίμεναν ρεβάνς… Ο Κόμπι δεν αποφάσισε να μην συνεχίζει το θέμα, απλώς μετά τη συγγνώμη του αρχηγού των Χιτ. Αλλά και γιατί τόνισε σε δηλώσεις του ότι "δεν είχα ποτέ αντιπαλότητα με κάποιον παίκτη στην καριέρα μου".



Μπορεί πριν από μερικές μέρες να έμαθε πως το δικαστήριο της Τζόρτζια "πάγωσε" έναν τραπεζικό λογαριασμό του λόγω ενός χρέους 860.000δολ. προς έναν κοσμηματοπώλη, όμως ο Άιβερσον μάλλον δεν αγχώθηκε ιδιαιτέρως. Ίσως γι’ αυτό και δεν ασχολήθηκε με την πρόταση μίας ομάδας… ποδοσφαίρου σάλας, ώστε να παίξει εκεί για δύο αγώνες! Και η ιστοσελίδα του περιοδικού "SLAM" αποκάλυψε τον λόγο. Σύμφωνα με το δημοσίευμά της, ο 36χρονος βετεράνος σταρ του ΝΒΑ έχει έναν λογαριασμό στον οποίο υπάρχουν περίπου 32εκατ.δολ., αλλά δεν μπορεί να αποσύρει μέχρι τα 55 του.







Link: http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας