Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας 3-0



Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν ο νικητής της σερραϊκής μάχης με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας και με το 3-0 με το οποίο επικράτησε, αύξησε ξανά τη διαφορά από τη 2η θέση στους 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 13η αγωνιστική της Football League 2 και έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ζήτησε πέναλτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0.

Ο Εθνικός άνοιξε σχετικά νωρίς το σκορ και αυτό τον βοήθησε να απαλλαγεί από το άγχος. Μόλις στο 14', λοιπόν, Κωνσταντινίδης και Χαριτίδης έπαιξαν το «1-2» και στη συνέχεια ο πρώτος βρήκε με έξυπνη πάσα τον Μαχαιρούδη που νίκησε με πλασέ τον Κουμή. Οι δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές ήταν πρωταγωνιστές σε μία ακόμα φάση και συγκεκριμένα στο 38' μόνο που αυτή τη φορά ο Μαχαιρούδης νικήθηκε από τον Κουμή.

Δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Μέγας Αλέξανδρος βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση και έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Σιδηρόπουλου, η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του Αγγελόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής Αναστασίου δεν υπέδειξε παράβαση. Η φιλοξενούμενη έχασε μια καλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, όταν το σουτ του Βελετάνη στο 52' πέρασε λίγο άουτ.
Κι αφού δεν έγινε το 1-1, έγινε τελικά το 2-0 στο 63' και κάπου εκεί η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Δράστης ο Θόδωρος Αγγος ο οποίος με έξυπνο γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας του Κούμη. Ο Μέγας Αλέξανδρος είχε δύο καλές στιγμές για να μειώσει με τους Ζιγκερίδη και Λεωνίδα στο 75’ και στο 79’ αντίστοιχα, αλλά είδε τελικά την εστία του να παραβιάζεται και τρίτη φορά. Ο Κουκούτσης μοίρασε έτοιμο γκολ στον Μαχαιρούδη στο 91’ και ο τελευταίος σημείωσε το δεύτερό του τέρμα κάνοντας τη νίκη της ομάδας του εμφατική.
Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Παλάσκας, Γαλακτερός, Λεωνίδας, Τσεμπερίδης και Δαλκίδης.

EΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Κοσμίδης, Αγγελόπουλος, Κώτσιας, Παλάσκας, Μαχαιρούδης, Άγγος, Πεχλιβανίδης (46΄ Κρυστάλλης), Κωνσταντινίδης (54΄ Κουκούτσης), Χαριτίδης (76’ Καλογιάννης), Γαλακτερός
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ: Κουμής, Βελετάνης, Δαλκίδης, Δελήμπασης, Ζιγκερίδης, Μουτίδης (25΄ Σιδηρόπουλος Σ), Μπογιατζής, Σαλμάς (69’ Κουβέλογλου), Σιδηρόπουλος Ε. (54΄ Νίρλας), Τσεμπερίδης, Λεωνίδας

Link: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Football-League-2/Boreios-Omilos/item/189326-Xana-sto-4-o-Gazoros




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας