Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Πανσερραϊκός - Εθνικός Αστέρας 4-0

 

Ο ελλιπής Πανσερραϊκός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την... ομάδα Νέων του Εθνικού Αστέρα με 4-0 σε ματς που έγινε μπροστά σε περίπου 100 φίλους του ποδοσφαίρου.
Το συγκρότημα της Αθήνας που αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα, ανέβηκε στις Σέρρες με μόλις δώδεκα νεαρούς παίκτες στην αποστολή και φυσικά αποτέλεσε εύκολη λεία για τα «λιοντάρια», τα οποία σε ρυθμό προπόνησης κέρδισαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Οι Μακεδόνες ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 28' με πλασέ του Μπανγκουρά έπειτα από πάσα του Παππά.
Εννέα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» ξανά καθώς αξιοποίησε τη σέντρα του Ντιόγκο και με κεφαλιά παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία της ομάδας της Καισαριανής.
Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 54', ο Κιάσσος επιχείρησε τη σέντρα και ο Παρασκευαΐδης με βολέ πέτυχε το 3-0, ενώ στο 63' ο Τάντιτς με πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ με πλασέ έπειτα από πάσα του Γκούρτσα.
Ενδιάμεσα, στο 60', ο Κιάσσος είχε σουτ στο δοκάρι.
Από το σημείο αυτό, ο ρυθμός του ματς έπεσε και το 4-0 παρέμεινε ως το τέλος της συνάντησης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης (59' Καρασαλίδης), Σιάκκας, Παρασκευαΐδης, Κ. Τριανταφύλλου, Ντα Κόστα (13' Κιάσσος), Τάντιτς, Παππάς, Μπανγκουρά (55' Γκούρτσας).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Βασίλης Έξαρχος): Γκούσεφ (67' Σαλαγιάννης), Μυρσίνιας, Χαροντάκης, Τλούπας, Μητσέας, Μαρτίνο, Ντεσπολάρι, Τσιγάρας, Μπολάνο, Γκούγκας, Ινγκλαντίν.

Link: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=228667&Sport=1&Competition=1729&Season=101953&Country=82&Team=17041,16977&Round=260465





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας