Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΝΒΑ news (15/3/2012)


Μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει ο Ντουάιτ Χάουαρντ, οι υπόλοιπες ομάδες κινούνται δειλά-δειλά στο "παζάρι" και λίγο πριν το τέλος της προθεσμίας ανταλλαγών έκαναν κάποιες ενέργειες. Ενώ υπάρχουν φήμες για συμφωνίες της τελευταίας στιγμής… Η Ιντιάνα απέκτησε τον Λεάντρο Μπαρμπόσα από το Τορόντο, στέλνοντας αντί του Βραζιλιάνου γκαρντ ένα ντραφτ-πικ 2ου γύρου. Και προσθέτοντας "βάθος" στον πάγκο της, ενόψει των πλέι-οφς. Η Φιλαδέλφεια, μετά την χειμωνιάτικη παραχώρηση του Μαρίζ Σπέιτς στο Μέμφις, έκανε νέα συμφωνία με τους Γκρίζλις και απέκτησε τον Σαμ Γιανγκ, έναντι μελλοντικών ντραφτ-πικ.


Η δεύτερη μέρα της φάσης του First Four δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη καθώς και στα δυο παιχνίδια οι ομάδες που πήραν νωρίς το προβάδισμα κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι και το τέλος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ειδικότερα, η εμφάνιση του πανεπιστημίου της Σάουθ Φλόριντα ήταν εκκωφαντική και σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό στον επόμενο αντίπαλό τους, το Τεμπλ.
Λαμάρ - Βερμόντ: 59-71 (ημ.21-30)

Επτά χρόνια έχουν περάσει από τη πρώτη και μοναδική νίκη των Βερμόντ Κάταμαουντς, όταν είχαν σοκάρει τη χώρα κερδίζοντας μια ομάδα όπως το παντοδύναμο Σίρακιους στη πρεμιέρα του τουρνουά του 2005. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να κάνουν κάτι εφάμιλλα εντυπωσιακό αφού βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα στα μέτρα τους.


Οι τελευταίες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία ανταλλαγών (σ.σ.: στις 9:00μ.μ. ώρα Ελλάδας, την Πέμπτη 15 Μαρτίου), ίσως να μην κρύβουν κανένα σασπένς για το πρόσωπο των ημερών. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ φαίνεται πως άλλαξε πάλι γνώμη για το αν θέλει να μείνει στο Ορλάντο και σύμφωνα με τα τελευταία (μέχρι τα επόμενα;) λόγια του, θα υπογράψει το χαρτί που θα τον δεσμεύει να παραμείνει στους Μάτζικ ως το καλοκαίρι του 2013 και να μην ασκήσει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος τον Ιούλιο! "Ακούστε, ξέρετε πως η καρδιά μου, η ψυχή μου και όλα είναι στο Ορλάντο", τόνισε ο "Σούπερμαν" στην ιστοσελίδα "RealGM.com", εξηγώντας ότι "δεν μπορώ να τα αφήσω όλα πίσω".


Η "σαπουνόπερα" της παραμονής ή όχι του Ντουάιτ Χάουαρντ στο Ορλάντο φάνηκε να επισκιάζει τους αγώνες της Τετάρτης (14/3). Ωστόσο, η δράση στο παρκέ είναι πάνω απ’ όλα και το πρόγραμμα των 12 αγώνων πρόσφερε θέαμα και σασπένς που άφησε για λίγο στην άκρη την λήξη της προθεσμίας ανταλλαγών, η οποία εκπνέει στις 9:00μ.μ. (ώρα Ελλάδας) την Πέμπτη. Αρχικά στο Σαν Αντόνιο, όπου οι Σπερς, με 31π.-12ασ. του Τόνι Πάρκερ νίκησαν 122-111 τους Μάτζικ, πιθανότατα στο τελευταίο ματς του Χάουαρντ με τη φανέλα τους. Ωστόσο, δεν κινήθηκαν όλα στη "σκιά" του Σούπερμαν… Στο Σικάγο, παρά την απουσία του Ντέρικ Ρόουζ, ο Μπουλς υπέταξαν 106-102 το Μαϊάμι στο ντέρμπι της Ανατολής, με απρόσμενο ηγέτη τον παγκίτη Τζον Λούκας, που πέτυχε 24π.!!!

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας