Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΝΒΑ news (5/4/2012)

Το "σκηνικό" δεν στήθηκε μεν στο λαμπερό Λ.Α., όμως περιελάμβανε ολόκληρο το… τελετουργικό εκείνης της εποχής. Σαν σήμερα, 5 Απριλίου, πριν από 28 χρόνια, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, φτάνοντας τους  31.421π. και ξεπερνώντας κατά έναν τον θρυλικό και αείμνηστο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν! Ο Καρίμ και οι Λέικερς είχαν επισκεφθεί στις 5/4/1984 την Γιούτα και η νίκη τους ολοκληρώθηκε στην 4η περίοδο με το μεγάλο ρεκόρ του μεγάλου σέντερ τους. Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ αστόχησε αρχικά σε ένα σουτ, ωστόσο όταν το κοινό των Τζαζ κατάλαβε πως πρόκειται να γίνει μάρτυρας μίας ένδοξης στιγμής, ξεκίνησε να επευφημεί τον αντίπαλο του και τον αποθέωσε όταν κατέρριψε την επίδοση του "Wilt the Stilt"!


Το Μαϊάμι ανήκει στους Χιτ και το Λος Άντζελες στους Λέικερς. Δύο ομάδες που πανηγύρισαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/4) γιατί… θίχτηκε ο εγωισμός τους. Οι περσινοί φιναλίστ παρέμειναν κυρίαρχοι στην Φλόριντα και παίρνοντας ρεβάνς για την προ ημερών ήττα με 16π. διαφορά στην Οκλαχόμα Σίτι, υπέταξαν 98-93 των Θάντερ και χάρη σε 34π. του ΛεΜπρον Τζέιμς σημείωσαν την 17η διαδοχική νίκη στην έδρα τους! Ενώ οι Λέικερς, με τους Μπάινουμ - Μπράιαντ να σκοράρουν μαζί 67π., επιβλήθηκαν 113-108 των συμπολιτών Κλίπερς και κέρδισαν την μεταξύ τους σειρά (με 2-1 νίκες) της κανονικής περιόδου για 19η συνεχόμενη σεζόν! Σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση των Σπερς μέσα στη Βοστόνη, φτάνοντας τις 9 σερί νίκες και μεγάλα "διπλά" των Σανς μέσα στη Γιούτα, με "ήρωα" τον Νας και των Ράπτορς μέσα στην Φιλαδέλφεια


Έχοντας εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης ενός τίτλου στο NCAA, μετά τον θρίαμβο του Κεντάκι επί του Κάνσας, πολλοί θεώρησαν πως ο Τζον Καλιπάρι θα δοκιμάσει (ξανά) το βήμα παραπάνω. Ο τεχνικός των Wildcats φέρεται να είναι στη λίστα υποψήφιων κόουτς των Νικς, όμως ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Ο 53χρονος προπονητής παρακολούθησε την Τετάρτη (4/4) τον αγώνα Σέλτικς-Σπερς και αμέσως μετά διέψευσε πως τον απασχολεί η επαγγελματική Λίγκα, τονίζοντας πως "δεν με ενδιαφέρει η δουλειά στη Νέα Υόρκη ή σε κάποια άλλη ομάΔα του ΝΒΑ"! Ο Καλιπάρι εξήγησε ότι "το Κεντάκι είναι η καλύτερη δουλειά στο μπάσκετ και δεν έχω λόγο να φύγω. Μόλις κατακτήσαμε τον τίτλο και πλέον κυνηγάμε το UCLA (σ.σ.: οι Wildcats μετρούν 8 πρωταθλήματα και οι Bruins 11)".


Πριν από μερικές μέρες, οι Σίξερς ήταν πρωτοπόροι στην Ατλάντικ, κρατούσαν στα χέρια τους την 4η θέση της Ανατολής και πίστευαν πως σε αντίθεση με πέρυσι, μπορούν να πάνε πιο μακριά από τον 1ο γύρο των πλέι-οφς. Η εντός έδρας συντριβή από το αδιάφορο Τορόντο, όμως, τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/4), έβγαλε στην επιφάνεια προβλήματα στην Φιλαδέλφεια που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την φόρμα της ομάδας. Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα έχει εξελίξει το παιχνίδι του φέτος, βοηθώντας και σε άλλους τομείς, όπως τα ριμπάουντ και οι ασίστ.


Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας