Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πανσερραϊκός - Πλατανιάς 1-0

Μπορεί με τη Μεγάλη Δευτέρα να ξεκινα η εβδομάδα των Παθών, ωστόσο ο Πανσερραϊκός φρόντισε να δώσει έστω και ένα μικρό λόγο για χαμόγελα στους φιλάθλους του, καθώς σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά, επέστρεψε στις νίκες και μπήκε και πάλι σε...τροχιά play offs. Oι "κόκκινοι" δεινοπάθησαν να προσπεράσουν το...λεωφορείο που έστησε ο Πλατανιάς μπροστά από την εστία του Λαζαρίδη αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο Μπανγκουρά και μετέτρεψε σε γκολ ο Τάντιτς στο 72' ήταν αρκετό για να δώσει έναυσμα για πανηγυρισμούς, με τους φιλάθλους να ζητούν μετά το τέλος του αγώνα νίκη και στον Πανθρακικό.

Όσον αφορά τον Σέρβο, το 'πε, το ' θελε και το 'κανε. Πριν το παιχνίδι υποσχέθηκε στη γυναίκα του και στο νεογέννητο υιό του γκολ και σαν σώστος άνδρας όχι μόνο τήρησε την υπόσχεση του και τους αφιέρωσε το γκολ, αλλά πήρε τη μπάλα μαζί του ως τρόπαιο για να τους την κάνει δώρο. Καλύτερη εξέλιξη από αυτή που υπήρχε σήμερα δε θα μπορούσε να περιμένει...

Κατά τα άλλα, αυτή η νίκη κόντρα σε μια ομάδα που θα βρει ο Πανσερραϊκός πιθανότατα και στα play offs, ήταν σημαντική και όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίον ήρθε, μπροστά στα μάτια 400 περίπου φιλάθλων που αψήφισαν κρύο και βροχή και βρέθηκαν στο γήπεδο. 

Κατοχή, υπεροχή αλλά και...κατενάτσιο

Όσον αφορά τον αγώνα, από το 1ο λεπτό μέχρι και το 72ο που έγινε το πέναλτι, το παιχνίδι είχε ίδια εικόνα και ανάλογο ρυθμό. Ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, ο Πλατανιάς είχε δώσει χώρο με τους παίκτες του να περιμένουν στο μισό γήπεδο και να έχουν κλείσει καλά όλους τους διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και πολύ πιθανόν αν δε δινόταν το πέναλτι, για το οποίο διαμαρτύρεται ο Πλατανιάς, να έμενε και το 0-0. Έτσι και αλλιώς η ομάδα των Χανίων είχε και συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, δεχόμενη μόλις 12 γκολ. Οι "κόκκινοι" ήθελαν, προσπαθούσαν αλλά δε μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και είναι χαρακτηριστικό πως όλος ο αγώνας είχε ουσιαστικά 2-3 καλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι άλλαξε μετά το 77΄, το γκολ του Πανσερραϊκού και την αποβολή του Μιλένκοβιτς αλλά και πάλι ο Πλατανιάς πέρα από μια ευκαιρία, δε πίεσε ιδιαίτερα και τα "λιοντάρια" κράτησαν το...3ποντο.



ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γουμάγιας, Παντελιάδης, Ντιόγκο (70' Παππάς), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Μπανγκουρά, Κιάσσος, Στεφανίδης (78' Σιάκκας), Τάντιτς (90' Τσαούσης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Μιρτσέτα, Δέντσας, Πάγκαλος (84' Μαρτσάκης), Μαραγκός (78' Χαϊκάλης), Ναζλίδης, Γκονζάλες, Ραπτάκης, Τζάνης (89' Δρακάκης)

ΣΚΟΡΕΡ: 72' Τάντιτς (πεν.)


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας (Πέλλας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιλένκοβιτς, Γουμάγιας, Παρασκευαϊδης-Παληγεώργος, Ραπτάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78' Μιλένκοβιτς
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας