Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

NBA news (10/4/2012)

Αν και το Σαν Αντόνιο είχε την ευκαιρία να μείνει στην κορυφή της Δύσης, ο κόουτς Πόποβιτς ταξίδεψε στην Γιούτα χωρίς τους τρεις σταρ του. Ο "Ποπ" ξεκούρασε τα ξημερώματα της Τρίτης (10/4) τους Τιμ Ντάνκαν, Μανού Τζινόμπιλι και Τόνι Πάρκερ, αλλά είδε το σερί των 11 νικών να σταματά από τους Τζαζ, που επικράτησαν 91-84 με κορυφαίο τον Ντέβιν Χάρις (25π.) που σκόραρε 11 σερί πόντους στην 4η περίοδο και διατήρησε τις ελπίδες της ομάδας του (Μίλσαπ 18π., Χέιγουορντ 16π.) για συμμετοχή την ποστ-σίζον! Οι Σπερς (Σπλίτερ-Νιλ από 14π.), από την άλλη, έπεσαν από την 1η θέση της Περιφέρειας, στην οποία ανέβηκε ξανά η Οκλαχόμα Σίτι (Ουέστμπρουκ 26π., Ντουράντ 19π., Χάρντεν 16π., Ιμπάκα 13π.-5κοψ., Σεφολόσα 14π.), που πέρασε εντυπωσιακά με 109-89 από το Μιλγουόκι (Ιλιασόβα 18π.) και έδωσε τέλος στο σερί των 4 νικών των Μπακς.

Τα πανηγύρια στο Μπέιλορ, για την κατάκτηση του πανεπιστημιακού πρωταθλήματος από την ομάδα γυναικών δεν έχουν κοπάσει ακόμη. Ωστόσο, τα χαμόγελα ενδεχομένως να "παγώσουν"… Το κολέγιο απειλείται με κυρώσεις αν επιβεβαιωθούν παραβάσεις κανονισμών του NCAA, έπειτα από αποκάλυψη περισσότερων από 1.200 τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων μέσω κινητών, τα τελευταία δύο και κάτι χρόνια και δεν αποκλείονται τιμωρίες τόσο για την ανδρική όσο και για την γυναικεία ομάδα. Το πλήγμα, βεβαίως, θα είναι μεγαλύτερο για την δεύτερη, η οποία κατέκτησε αήττητη φέτος τον τίτλο, αλλά τώρα αναμένει την ετυμηγορία του συμβουλίου του οργανισμού του κολεγιακού αθλητισμού.



Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και μεγάλωσαν μαζί στις γειτονιές της Νέας Υόρκης. Υπήρξαν συμπαίκτες και πρωταθλητές με τους Λέικερς, οπότε ο Λαμάρ Όντομ μάλλον δεν θα παρεξηγήσει τον Metta World Peace για το αστείο του, μετά τη νίκη της Δευτέρας (9/4) στη Νέα Ορλεάνη. Ο World Peace (γνωστός ως το καλοκαίρι ως Ρον Αρτέστ) σχολίασε την φυγή του Όντομ από το Ντάλας και εξέφρασε με μία περίεργη δήλωση την επιθυμία του να τον δει να παίζει ξανά στο Λ.Α.. Ο Όντομ δεν έμεινε ελεύθερος από τους Μαβς, αλλά θα είναι ανενεργός και εκτός ρόστερ ως το καλοκαίρι, όταν οι πρωταθλητές θα επιχειρήσουν να τον ανταλλάξουν. Αλλά ο Metta World Peace πιστεύει πως ο καλός του φίλος "μπορεί να έρθει να δουλέψει σε εμάς σαν ball-boy και του χρόνου να παίξει μαζί μας"!!!

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας