Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου 2-1 (1-3 πέν.)

Η Μπάγερν νίκησε 3-1 την Ρεάλ στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Μάνουελ Νόιερ να αποκρούει τις εκτελέσεις των Ρονάλντο και Κακά, ενώ αστόχησε ο Σέρχιο Ράμος. Στον τελικό με Τσέλσι οι Βαυαροί στο σπίτι τους.


Σκόρερς: 6' και 14' πέν. Κρ. Ρονάλντο / 27' πέν. Ρόμπεν
Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)


Η Μπάγερν απέκλεισε την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου", επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι με 3-1 και θα είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι στον τελικό του Champions League.
Οι "βασίλισσα" νίκησε με 2-1 στην κανονική διάρκεια του ματς, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει και η ομάδα του Μονάχου στην πρώτη αναμέτρηση.

Το δύο γρήγορα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αρκούσαν στην Ρεάλ, καθώς ο Ρόμπεν μείωσε στο 27' με εκτέλεση πέναλτι και το σκορ δεν άλλαξε για να ακολουθήσει παράταση και πέναλτι.
Στην διαδικασία των πέναλτι πρωταγωνιστής ήταν αρχικά ο Μάνουελ Νόιερ, καθώς απέκρουσε τις εκτελέσεις των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κακά, αλλά εν συνεχεία απέκρουσε και ο 'Ικερ Κασίγιας αυτές των Τόνι Κρόος και Φίλιπ Λαμ.
Μοιραίος ήταν ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος στην 4η εκτέλεση των γηπεδούχων ήταν απελπιστικά άστοχος και η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά άουτ.
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ ήταν αυτός που ευστόχησε στην 5η εκτέλεση της Μπάγερν και την έστειλε στον τελικό του Μονάχου, όπου στις 19 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Σταμάτησε τα 24 ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε να χάσει πέναλτι τον Δεκέμβρη του 2009, καθώς από τότε είχε ευστοχήσει και στις 24 εκτελέσεις του, αλλά δεν τα κατάφερε στην 25η και πιο σημαντική.

Για 4η φορά τελικός... εντός έδρας

Η Μπάγερν λοιπόν θα παίξει τελικό στην έδρα της, κάτι που συμβαίνει για 4η φορά στην ιστορία. Η Ρεάλ το 1958 στο "Μπερναμπέου" και η Ίντερ το 1965 στο "Τζουζέπε Μεάτσα", είχαν πάρει το τρόπαιο, ενώ το 1984 είχε χάσει η Ρόμα από την Λίβερπουλ στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.
Άλλες 8 φορές έχουν παίξει τελικό ομάδες στην χώρα τους, αλλά όχι στην έδρα τους, ούτε καν στην πόλη τους συγκεκριμένα. Για την ιστορία, τις 5 έχουν νικήσει ('68 ManUtd, '72 Άγιαξ, '78 Λίβερπουλ, '96 Γιουβέντους, '97 Ντόρτμουντ) και έχουν χάσει 3 ('56 Ρεμς, '86 Μπαρτσελόνα, 2011 ManUtd).

Ο 9ος τελικός για Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στον τελικό του Champions League μετά από δύο χρόνια, καθώς το 2010 είχε χάσει από την Ίντερ.
Αυτός θα είναι ο 9ος τελικός στην ιστορία των Βαυαρών, οι οποίοι έχουν 4 τρόπαια (1974, 1975, 1976 και 2005), ενώ η Τσέλσι έχει μόνο έναν τελικό, χαμένο το 2008 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Οι απουσίες την 19η Μαΐου

Λόγω καρτών για την Μπάγερν θα λείπουν στον τελικό οι Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο και Μπάντστουμπερ, ενώ για την Τσέλσι οι Τέρι, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες και Ραούλ Μεϊρέλες.

Link: http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/real_-_mpagern_2-1_1-3_pen.1748519.html

Ο μεγάλος τελικός:
Μπάγιερν Μονάχου - Τσέλσι (19/5/2012, 21:45)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας