Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΝΒΑ news (24/4/2012)

Μετά τον Ντουέιν Ουέιντ που δήλωσε (έστω κι αν το διέψευσε αργότερα) πως θα πρέπει οι παίκτες που συμμετέχουν στην εθνική ομάδα θα πρέπει να πληρώνονται, ήρθε η σειρά του Μαρκ Κούμπαν να υποστηρίξει κάτι ανάλογο. Με δηλώσεις του ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να πληρώνονται από τη στιγμή που "προσφέρουν" τους παίκτες των ομάδων τους. "Είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει το ΝΒΑ. Αν κοιτάξεις στο λεξικό για τη λέξη "ηλίθιος" θα δεις μια φωτογραφία της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που αγωνίζεται χωρίς χρήματα την ώρα που η Ολυμπιακή Επιτροπή βγάζει εκατομμύρια από τη συμμετοχή της σε αγώνες" είπε αρχικά.


Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι αλλά με τα φαβορί να επικρατούν σχετικά εύκολα πραγματοποιήθηκαν οι έξι αναμετρήσεις τα ξημερώματα της Τρίτης (24/4). Τα σημαντικότερα γεγονότα της βραδιάς έχουν να κάνουν με το τελευταίο παιχνίδι των Νετς στο Νιου Τζέρσεϊ καθώς μετά από 35 χρόνια μετακομίζουν στο Μπρούκλιν αλλά και την πρωτιά που εξασφάλισαν και μαθηματικά οι Σπερς στη Δύση μετά την νίκη με 124-89 επί των Μπλέιζερς.
Με αυτή τη νίκη οι Σπερς θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς της Δύσης αν και εφόσον φτάσουν μέχρι εκεί. Ευτυχισμένος θα πρέπει να αισθάνεται και ο προπονητής τους Γκρεγκ Πόποβιτς αφού μετά την εξασφάλιση της πρωτιάς θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του μέχρι την έναρξη των πλέι-οφς. Καλύτεροι παίκτες για τους Σπερς ήταν ο Ντάνκαν (18π., 8ριμπ.) και ο Πάρκερ (13π., 7ριμπ., 6 ασ). 

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας