Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

NBA news (21/4/2012)


Φέτος οι Σπερς είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για το πρωτάθλημα και αυτό φροντίζουν να το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Έτσι τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/04) συνέτριψαν τους Λέικερς με 121-97 με την τριάδα Πάρκερ - Τζινόμπιλι - Ντάνκαν να παραδίδει δωρεάν μαθήματα μπάσκετ για ακόμα ένα βράδυ. Συγκεκριμένα ο Ντάνκαν (21π., 10/15δ., 8 ρ.) ήταν ο "ογκόλιθος" μέσα στη ρακέτα, ο Πάρκερ με 20 πόντους και 10 ασσίστ ήταν "μαέστρος" στην εκτέλεση και στην οργάνωση και ο Τζινόμπιλι (20π., 3/4τριπ.) ήταν ο "εκτελεστής" από την περιφέρεια.
Για τους φιλοξενούμενους ο Κόμπι Μπράιαντ (18π., 7/12σουτ) ήταν καλός αλλά πολύ μόνος καθώς οι συμπαίκτες ήταν πολύ κακοί. Ο μόνος που τον ακολούθησε ήταν ο Μπάινουμ (17π.), ο οποίος ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια χάθηκε.

Από μία προσθήκη εν όψει πλέι-οφς  έκαναν οι Νικς και οι Σέλτικς. Αμφότεροι ενίσχυσαν τη γραμμή των ψηλών, οι μεν Νικς αποκτώντας τον Ολλανδό Νταν Γκαντζούριτς και οι Σέλτικς τον Σον Ουίλιαμς. Δύο παίκτες σίγουρα όχι τόσο ποιοτικοί αλλά από αυτούς που ξέρουν να κάνουν τη λεγόμενη "βρώμικη" δουλειά. Ο Σον Ουίλιαμς φέτος αγωνίστηκε στους Ντάλας Μάβερικς και τους Τέξας Λέτζεντς στην αναπτυξιακή λίγκα. Είναι ένας παίκτης που θέλει να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Νταν Γκαντζούριτς είναι βετεράνος με πολλά χρόνια θητείας στο ΝΒΑ, από το οποίο απουσίαζε και ήθελε πολύ να του δοθεί μια ευκαιρία να επιστρέψει. 


Οι Καβαλίερς πρόσφεραν δύο δεκαήμερα συμβόλαια στον Λέστερ Χάντσον και αυτός τους δικαίωσε με την απόδοση του έχοντας σε 13 παιχνίδια 12,7 πόντους μ.ο. Με την καλή παρουσία του κάλυψε όσο μπορούσε το κενό του τραυματία Κάιρι Ίρβινγκ παρ' όλα αυτά οι Καβαλίερς δεν του πρόσφεραν εγγυημένο συμβόλαιο. Οι Γκρίζλις όμως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του καθώς μετά τον τραυματισμό του Γκίλμπερτ Αρίνας χρειάζονται έναν γκαρντ εν όψει πλει-οφς καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.
Με αυτή την κατάληξη θα είναι και οι δύο πλευρές ευχαριστημένες καθώς και ο παίκτης δεν θα μείνει χωρίς δουλειά αλλά και οι Γκρίζλις θα έχουν μία παραπάνω λύση στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας