Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

NBA news (25/4/2012)

Ήταν ένα ματς ζωής ή θανάτου αυτό που έγινε μεταξύ των Τζαζ και των Σανς τα ξημερώματα της Τετάρτης (25/4) και αυτό το ήξεραν πολύ καλά και οι δύο ομάδες. Οι Τζαζ ήξεραν ότι με νίκη "κλείδωναν" μια θέση στην 8αδα κάτι που έγινε τελικά μετά την νίκη τους με 100-88 και οι Σανς θα πήγαιναν σπίτι τους. Οι "ήλιοι" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν θα πάρουν μέρος στα πλέι οφ κάτι που είχε να γίνει από το 1988. Το δίδυμο των ψηλών των "μορμόνων" ήταν αυτό που έκανε για ακόμα μια φορά τη διαφορά. Ο Μίλσαπ (26π., 15ριμπ.) και ο Τζέφερσον (18π., 16ριμπ.) έκαναν ότι ήθελαν μέσα στη ρακέτα και ήταν καταλυτικοί για την πρόκριση της ομάδας τους.


Ποινή επτά αγωνιστικών δέχτηκε ο φόργουορντ των Λέικερς Metta World Peace για το αντιαθλητικό του χτύπημα στον Τζέιμς Χάρντεν κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου καθώς και από τα έξι πρώτα των πλέι-οφς.
"Η διάσειση που υπέστη ο Tζέιμς Χάρντεν καταδεικνύει τον κίνδυνο από τέτοιες βίαιες αντιδράσεις, οι οποίες γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνες όταν καταλήγουν στο κεφάλι ενός αθλητή" τόνισε ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας