Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

NBA news (20/4/2012)

Η ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τους Μπουλς στην παράταση στοίχισε αρκετά στους περσινούς φιναλίστ Χιτ στη μάχη που δίνουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας. Τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/04) ωστόσο φρόντισαν να πάρουν τη νίκη με 83-72 και έτσι η μάχη για την πρωτιά της Ανατολής "φούντωσε" ξανά. Πρωταγωνιστής για τους νικητές (αγωνίστηκαν χωρίς τον Κρις Μπος) ο "βασιλιάς" Λεμπρόν Τζέιμς (27π.,11 ριμπ.), ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση λίγο πριν ξεκινήσουν τα πλέι-οφς. Από κοντά και ο αρχηγός Ουέιντ (18 π.). Για τους "ταύρους" (απουσίαζε το μεγάλο τους αστέρι ο Ντέρικ Ρόουζ) καλύτερος παίκτης ήταν ο Νοά (15 π., 10 ριμπ.).


Όλη τη σεζόν θα χάσει ο Ντουάιτ Χάουαρντ καθώς και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο θηριώδης σέντερ των Μάτζικ αποφάσισε τελικά να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και θα υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση. Τις τελευταίες εβδομάδες έκανε συντήρηση και δεν αγωνιζόταν με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος στα πλέι-οφς και να βοηθήσει την ομάδα εκεί που πραγματικά τον χρειάζεται. Η κατάσταση του όμως δεν παρουσίασε καμία βελτίωση και το τεχνικό επιτελείο του Ορλάντο έκρινε πως χρειάζεται επέμβαση.


Ο Τζον Ουόλ είναι και φέτος ότι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι Ουίζαρντς, ωστόσο ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν δούλεψε όσο έπρεπε το καλοκαίρι στην ατομική του τεχνική και ήταν λάθος η επιλογή του να πηγαίνει σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ και να παίρνει μέρος σε φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα δήλωσε πως "Αντί να πάρω μέρος σε τόσα φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικό σκοπό ίσως έπρεπε να κάνω περισσότερες ατομικές προπονήσεις για να βελτιωθώ σαν παίκτης" κάνοντας την αυτοκριτική του ο δευτεροετής γκαρντ, και συμπλήρωσε πως "ήταν πάντως σπουδαία εμπειρία να πηγαίνω από μέρος σε μέρος και παίζω σε όλους αυτούς τους αγώνες για καλό σκοπό".

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας