Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

NBA news (4/4/2012)

Η βραδιά της Τρίτης (3/4) ήταν γα το ΝΒΑ μία διπλή επιβεβαίωση. Αρχικά του ταλέντου δύο μεγάλων στα και στην συνέχεια της επιτομής του συνόλου από δύο ομάδες που στηρίζονται σε όλα τα "όπλα" τους. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς πέτυχε 41π. καλύπτοντας και το κενό του Ντουέιν Ουέιντ στην νίκη του Μαϊάμι επί της Φιλαδέλφεια με 99-93, που εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή των Χιτ στα πλέι-οφς! Ενώ ο Κόμπι Μπράιαντ, μετά το νικητήριο τρίποντο με τους Χόρνετς και τους 40π. κόντρα στους Ουόριορς, σκόραρε ξανά το καθοριστικό τρίποντο στην δύσκολη επικράτηση 91-87 των Λέικερς επί των Νετς. Λίγο αργότερα, το Σαν Αντόνιο πέρασε εντυπωσιακά με 125-90(!) από το Κλίβελαντ, για την 8η διαδοχική νίκη του και η Ιντιάνα ανέτρεψε διαφορά 17π. για να νικήσει 112-104 τους Νικς!

Παρότι πρόκειται για έναν τεχνοκράτη που διοικεί ένα παγκόσμιο "προϊόν", ο Ντέιβιντ Στερν τονίζει πως δεν επιθυμεί όλα να γίνονται στην λογική του (εύκολου και γρήγορου) κέρδους. Ο κομισάριος του ΝΒΑ, συνεπώς, μάλλον θα ήθελε να δει το Κεντάκι να επιδιώκει να υπερασπιστεί το "στέμμα" που κατέκτησε στο NCAA με τους ίδιους παίκτες, αν και μοιάζε βέβαιο πως όλη η 5αδα των Wildcats θα δηλώσει συμμετοχή στο επερχόμενο ντραφτ! Ο κ. Στερν εξέφρασε για μία ακόμη φορά την αντίθεσή του στην επιλογή των νέων αστέρων να αφήνουν το κολέγιο έπειτα από έναν μόλις χρόνο σπουδών και έχει και ένα παράδειγμα για αυτό.


Έστω και μακριά από τη λάμψη του φάιναλ-φορ των ανδρών στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α., τα κορίτσια του Μπέιλορ πέτυχαν κάτι ακόμη πιο "λαμπερό". Η γυναικεία ομάδα του πανεπιστημίου κατέκτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης τον 2ο τίτλο της στο NCAA (έπειτα από εκείνον το 2005), νικώντας στον τελικό το Νοτρ Ντέιμ με 80-61 και ολοκληρώνοντας την σεζόν αήττητη!!! Μάλιστα, αν και στο παρελθόν έξι ακόμη ομάδες πέτυχαν κάτι ανάλογο, το Μπέιλορ το κατάφερε με ρεκόρ 40-0, που είναι το υψηλότερο σε μία σεζόν στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα! Οι "Lady Bears" του Μπέιλορ είχαν κορυφαία παίκτρια φέτος την Μπρίτνεϊ Γκρίνερ, η οποία τόνισε ήταν πολυτιμότερη παίκτρια του φάιναλ-φορ, με 26π.-13ριμπ. στον τελικό, τονίζοντας μετά ότι "τελειώσαμε την δουλειά που αφήσαμε μισή πέρυσι". Αναφερόμενη στον αποκλεισμό από τις μετέπειτα πρωταθλήτριες του Τέξας A&M στα προημιτελικά.

Δημοσιεύματα των περασμένων ημερών ήθελαν τον Τομ Θίμποντο ενοχλημένο από το γεγονός ότι οι Μπουλς δεν τον κάλεσαν για επέκταση του συμβολαίου του. Ούτε καν για ενεργοποίηση της οψιόν της ομάδας για τη σεζόν 2012-13… Ωστόσο, ο τζένεραλ μάνατζερ του Σικάγο, Γκαρ Φόρμαν, θέλησε να καθησυχάσει το κοινό των "Ταύρων" λέγοντας σε ραδιοφωνική εκπομπή πως "αυτό είναι κάτι που δεν το λογιάζουμε καν σαν θέμα. Έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση τον Τομ και το έργο του και άλλωστε, ο (πρόεδρος) Τζέρι Ράινσντορφ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλουμε ο κόουτς να μείνει για πολλά χρόνια μαζί μας".

Η φήμη είχε αναφερθεί από αυτόν τον χώρο αμέσως μετά την αποχώρηση Ντ’Αντόνι από τον πάγκο των Νικς. Στη Νέα Υόρκη θα ήθελαν για πολλούς λόγους να πείσουν τον Φιλ Τζάκσον (πρωταθλητής σαν παίκτης με την ομάδα) να επιστρέψει στους πάγκους και να γυρίσει στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν", όμως φαίνεται πως έχουν άλλη προτεραιότητα. Και θα ήθελαν να μάθουν τις προτεραιότητες του Τζον Καλιπάρι… Στο "Μεγάλο Μήλο", σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Yahoo!Sports υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις που μπορούν να φέρουν τον πρωταθλητή τεχνικό του πανεπιστημίου του Κεντάκι στον "ηλεκτρικό πάγκο" των Νικς. Μία κενή θέση, καθώς ο Μάικ Γούντσον είναι υπηρεσιακός, μία μεγάλη αγορά, με ρόστερ αποτελούμενο και από σταρ και μία… λευκή επιταγή!

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας