Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

NBA news (27/4/2012)

Με 13 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του ΝΒΑ τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/4) και όλα είναι έτοιμα πλέον για την έναρξη των πλέι-οφς  το βράδυ του Σαββάτου. Οι Μπουλς μετά τη νίκη με 107-75 επί των Καβαλίερς εξασφάλισαν το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα και το πλεονέκτημα έδρας σε όλες τις σειρές των πλέι-οφς. Για τους "ταύρους" στους 25 πόντους σταμάτησε ο Τζον Λούκας και έκανε ρεκόρ καριέρας.
Με τους Λέικερς θα διασταυρωθούν οι Νάγκετς στον πρώτο γύρο της post season καθώς μετά τη νίκη τους με 131-102 επί των Τίμπεργουλβς εξασφάλισαν την έκτη θέση της Δύσης. Το γεγονός της αναμέτρησης πάντως έχει να κάνει με το τελευταίο παιχνίδι του Μπραντ Μίλερ (4π., 4 ριμπ.) στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
 

Οι φανέλες του Ντέρικ Ρόουζ των Μπουλς και του Τζέρεμι Λιν των Νικς είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη τη μεγαλύτερη ζήτηση στο ΝΒΑ Store της Νέας Υόρκης και το NBAStore.com.
Την πρωτιά στις πωλήσεις για ομάδες την έχουν οι Μπουλς κάτι που αποτελεί γεγονός καθώς βρίσκονται για πρώτη φορά στην κορυφή μετά τον Απρίλιο του 2001. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι ο Ρόντο είναι πλέον ο πιο διάσημος παίκτης των Σέλτικς πάνω από τους Άλεν, Πιρς και Γκαρνέτ


Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας