Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

NBA news (7/4/2012)


Πριν από δύο μέρες, το Μαϊάμι επικρατούσε της Οκλαχόμα Σίτι και οι Λέικερς των Κλίπερς, δείχνοντας πόσο δυνατοί είναι σε Φλόριντα και Καλιφόρνια αντίστοιχα. Τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/4), όμως, οι Χιτ ηττήθηκαν 82-97 από το Μέμφις, στην πρώτη εντός έδρας ήττα έπειτα από 17 συνεχόμενες επιτυχίες και οι Λέικερς "πλήρωσαν" την αποβολή του Μπάινουμ και έχασαν 107-112 στο Λ.Α. από το Χιούστον! Η "κατηφόρα" των φαβορί συνεχίστηκε στην Ιντιάνα, όπου οι Θάντερ ηττήθηκαν 98-103 από τους Πέισερς, γα την 3η διαδοχική ήττα και την απώλεια της πρώτης θέσης στη Δύση… Η κορυφή της Περιφέρειας ανήκει από την Παρασκευή στο Σαν Αντόνιο, που ήταν ο μοναδικός πρωτοπόρος που νίκησε και διαλύοντας 128-103 τη Νέα Ορλεάνη, έφτασε τις 10 σερί νίκες!!! Σπουδαία νίκη και του Ντένβερ, που με τον Κώστα Κουφό στη βασική 5αδα (3π.-8ριμπ. σε 18') υπέταξε 105-99 το Φοίνιξ και απομακρύνθηκε 2 νίκες μακριά από τους 10ους στη Δύση Σανς!

Σε επέμβαση στο πρόσωπο θα υποβληθεί το Σάββατο (7/4) ο Χέντο Τούρκογλου, τον οποίο χτύπησε άθελά του ο Καρμέλο Άντονι στο τελευταίο ματς του Ορλάντο με την Νέα Υόρκη. Ο Τούρκος φόργουορντ θα μείνει εκτός παρκέ για τρεις εβδομάδες, όταν θα επανεξεταστεί η κατάστασή του, ώστε να φανεί αν θα είναι έτοιμος για τα πλέι-οφς.
Ο πρώην παίκτης των Κινγκς, Σπερς, Ράπτορς και Σανς ήταν βασικός και στα 53 φετινά παιχνίδια της ομάδας της Φλόριντα, έχοντας 10,7π.-4,5ριμπ.-3,8ασ. μ.ο..



Η πετυχημένη καριέρα του σαν παίκτης, τόσο στο φημισμένο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα όσο και στο ΝΒΑ, κατακτώντας δύο τίτλους με το Ντιτρόιτ, δεν συνοδεύεται από πετυχημένα κεφάλαια εκτός παρκέ για τον Αϊζάια Τόμας. Ο παλαίμαχος γκαρντ των Πίστονς και μέλος του Hall Of Fame απολύθηκε από την θέση του προπονητή του πανεπιστημίου Φλόριντα Ιντερνάσιοναλ, "πληρώνοντας" το ρεκόρ 25-65 που είχε η ομάδα του τις τρεις σεζόν που κάθισε στον πάγκο της… Ο ίδιος, πάντως, αν και ήξερε πως ρισκάρει δεχόμενος την δουλειά το 2009, δήλωσε έκπληκτος από την εξέλιξη, λέγοντας πως "αυτό είναι το πιο αναπάντεχο πράγμα που μου συνέβη ποτέ στο μπάσκετ! Δεν είχαν απολυθεί ποτέ στο παρελθόν για αγωνιστικούς λόγους".

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας