Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πανσερραϊκός - Καλλιθέα 1-1


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίσης, Ρίγκος (Γρεβενών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παππάς, Ντιόγκο, Παρασκευαϊδης, Γκούρτσας-Ηρακλής, Αρκούδας, Ντιαλό, Ματσούκας
 
Οι "κόκκινοι" μπορεί να έκαναν την καλύτερη τους ίσως εμφάνιση τη φετινή χρονιά ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα όλοι έφεραν και πάλι στο μυαλό τους τα λόγια του Ίβιτσα Όσιμ που μιλούσε για την...πόρνη μπάλα. Αυτή λοιπόν δεν έκανε το χατίρι στο Πανσερραϊκό! Τρία δοκάρια (Ανάκογλου, Ντα Κόστα, Γκούρτσας), άλλες 3-4 κλασσικές ευκαιρίες, και άλλες 3-4 επίσης ευκαιρίες για γκολ ήταν ο απολογισμός των επιθετικών προσπάθειων των παικτών του Μιχάλη Γρηγορίου που "πλήρωσαν" τη μια και μοναδική ευκαιρία που έκανε η Καλλιθέα η οποία μάλιστα προηγήθηκε (58΄ Μαρουκάκης). Ευτυχώς ωστόσο ο...τραυματίας Μπανγκουρά έδωσε τη λύση και έσωσε κάτι από την παρτίδα.

Οι 500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν τους Σερραίους να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά για ακόμα μια φορά η προϊστορία αποδείχθηκε...οδηγός, καθώς η Καλλιθέα δυσκόλεψε για ακόμα μια φορά τον Πανσερραϊκό, πήρε την 5η ισοπαλία στις Σέρρες και κράτησε το σκορ σε επίπεδα...under όπως και σε όλες τις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Πλέον τα "λιοντάρια" έμειναν πίσω για την διεκδίκηση των θέσεων των play off, ωστόσο η διαφορά είναι ανατρέψιμη στις 8 αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε. Σίγουρα κέρδος ήταν η εμφάνιση που δυστυχώς δε συνδυάστηκε από αποτέλεσμα αλλά και η παρουσία παικτών όπως ο Ανάκογλου και ο Παππάς που έδειξαν ότι αν ανεβάσουν απόδοση μπορεί να καθορίσουν παιχνίδια.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Παντελιάδης (9' λ.τ. Παππάς), Ντιόγκο, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου (83' Γκούρτσας), Μπανγκούρα, Κιάσσος, Στεφανίδης (61' Ντα Κόστα), Τάντιτς

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Τακίδης, Μιχαλόπουλος, Αρκούδας, Πρίπου, Κουτρουμπής, Ηρακλής (77' Ντιαλό), Βιδάλης, Μουσταφίδης (46' Φουντουκίδης), Αρβανίτης, Μαρουκάκης, Φαρινόλα (87' Ματσούκας)


Link: http://serressport.gr/index.php?mod=showarticles&id=1575&article=panserraikos




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας