Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΝΒΑ news (3/4/2012)


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ολοκληρώθηκε μία μεγάλη αναμονή εκτός αυτή την δύο φιναλίστ του κολεγιακού πρωταθλήματος. Η επιτροπή του Hall Of Fame του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (2/4) τα νέα μέλη του παγκόσμιου "μουσείου" του μπάσκετ, τα οποία θα παρουσιαστούν στο τελετουργικό της επίσημης παρουσίασής τους στις 7 Σεπτεμβρίου.
Ένα από τα μέλη της "Τάξης του 2012" ήταν γνωστό εδώ και μέρες, αφού ο πολυνίκης τεχνικός του ΝΒΑ (με 1.335 νίκες) Ντον Νέλσον είχε… μαρτυρήσει ότι θα συμπεριληφθεί στην φετινή 12αδα. Εκτός του παλαίμαχου παίκτη και κόουτς, το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό του άλλοτε σταρ των Ιντιάνα Πέισερς, Ρέτζι Μίλερ, που ακολουθεί την αδερφή του, Σέριλ, η οποία είναι ήδη μέλος του Hall Of Fame από το 1995!

Το πιεσμένο (λόγω του λοκ-άουτ) πρόγραμμα της φετινής κανονικής περιόδου δεν επέτρεψε στο ΝΒΑ να τιμήσει τον τελικό του NCAA με το καθιερωμένο ρεπό το ίδιο βράδυ. Ωστόσο, οι έξι αγώνες της Δευτέρας (2/4) προσπάθησαν να "κλέψουν" λίγη από τη λάμψη του αγώνα μεταξύ Κεντάκι - Κάνσας, για τον πανεπιστημιακό τίτλο. Τις σπουδαιότερες νίκες της βραδιάς πέτυχαν Χιούστον και Μέμφις, που νίκησαν τους πρωτοπόρους Ανατολής και Δύσης, περνώντας από Σικάγο και Οκλαχόμα Σίτι αντίστοιχα! Μεγάλη επιτυχία και των Κλίπερς, που υπέταξαν τους Μαβς με 94-75 μέσα στο Ντάλας και έφτασαν σε σερί έξι νικών για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια!!! Η Γιούτα έδωσε τέλος στο σερί των τριών ηττών της νικώντας μέσα στο Πόρτλαντ, το Μιλγουόκι πέρασε από την Ουάσινγκτον και το Σακραμέντο ήταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε εντός έδρας, επικρατώντας της Μινεσότα

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας