Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

NBA news (22/4/2012)

Και ξαφνικά εκεί που φαινόταν οι Σανς να έχουν κάποιο προβάδισμα για την τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι-οφς της Δύσης μετά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (21/4), το προβάδισμα το απέκτησαν οι Τζαζ αλλά και οι Ρόκετς παρέμειναν ακόμα ζωντανοί στο κυνήγι. Συγκεκριμένα όλα άρχισαν στραβά για τους Σανς καθώς ο Φράι υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στα μέσα της δεύτερης περιόδου και έτσι εξελίχθηκαν με τους ''ήλιους'' να γνωρίζουν την ήττα στην έδρα τους από το Ντένβερ με 118-107. Για τους Νάγκετς ο Τάι Λόσον (29π., 5/5 τριπ., 10ασ), ήταν εκπληκτικός αλλά και ο Κένεθ Φαρίντ (19π., 14 ριμπ.) ήταν σε τρομερή κατάσταση. Ο δικός μας Κώστας Κούφος αγωνίστηκε και πάλι στη βασική πεντάδα για 15 λεπτά και είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Ο Καρίμ Αμπντούλ - Τζαμπάρ είναι ένας θρύλος για τους Λέικερς και ο Άντριου Μπάινουμ ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για αυτούς αυτή τη στιγμή. Ο 24χρονος σέντερ με 18,9 πόντους και 11,9 μ.ο. διανύει την καλύτερη του σεζόν και δεν κανένας δεν μπορεί να του πει κάτι για την απόδοση του εντός παρκέ. Με τη συμπεριφορά του όμως έχει δώσει πολλά δικαιώματα και παίρνει το λόγο ένα τέτοιος θρύλος πρέπει να τον ακούς. 
"Τα πηγαίνει περίφημα στο παρκέ, όμως θα πρέπει να χαλαρώσει λίγο και να περιορίσει τον εγωισμό του" σχολίασε ο Jabbar σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και πρόσθεσε πως: "Φαίνεται ότι τον έχει συνεπάρει η επιτυχία, δεν ξέρω, έχω να μιλήσει πολύ καιρό μαζί του. Μιλάω βάσει όσων παρακολουθώ από μακριά. Παίζει καλά και έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα".   


Μετά από ένα χειρουργείο που μόνο εύκολο δεν ήταν ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα μπορεί από εδώ και πέρα να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει δυναμικά στην προετοιμασία για την έναρξη της επόμενης περιόδου. Μετά το τέλος της εγχείρησης ο ειδικός σε επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη Ρόμπερτ Ουότκινς εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της επέμβασης το οποίο ο μάνατζερ του Χάουρντ, Κέβιν Σαμπλς μοίρασε στα ΜΜΕ.

Ο Κάμπι μετά την τη λήξη των ανταλλαγών αγωνίζεται με τα χρώματα των Ρόκετς και φαίνεται αναγεννημένος έχοντας 7,5 πόντους και 9,4 ριμπάουντ παρά τα 38 του χρόνια όμως οι φιλοδοξίες του δεν φαίνεται να σταματάνε και έχει σκοπό να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μέχρι τα 42 και να διεκδικήσει νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Ρόκετς. "Είναι όμορφο το συναίσθημα να επιστρέφεις στο σπίτι. Οι Μπλέιζερς αποκλείστηκαν από τα πλέι-οφς, οπότε το γεγονός ότι με παραχώρησαν με ανταλλαγή σε μια ομάδα που παλεύει να μπει στην post season, είναι εξαιρετικό" σχολίασε ο σκληροτράχηλος σέντερ.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας