Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

NBA news (29/4/2012)

Οι Θάντερ είναι φέτος αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος και τα ξημερώματα της Κυριακής (29/4) απέδειξαν ότι είναι ομάδα με ισχυρό μέταλλο. Το εκπληκτικό καλάθι του Ντουράντ (25π., 10/17 σουτ) 1,5" πριν το τέλος ήταν αυτό που διαμόρφωσε το τελικό 99-98 των Θάντερ επί των Μάβερικς και παράλληλα έκανε το 1-0 στη σειρά. Οι πρωταθλητές Μάβερικς πάντως φαίνεται πως θα είναι σκληρό καρύδι και δεν είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν έτσι απλά τα σκήπτρα τους. Ο Μάριον (17π.) ήταν αυτός που περιόρισε αρκετά τον Ντουράντ και τον ανάγκασε να είναι αρκετά άστοχος. Ο Νοβίτσκι (25π.) και ο Τέρι (20π., 4/5τριπ.) ήταν αυτοί που τράβηξαν το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι παρότι ο Ντουράντ ήταν αρκετά άστοχος είχαν πολλές λύσεις στο σκοράρισμα.


Πλήγμα για τους Μπουλς καθώς ο μεγάλος τους σταρ, Ντέρικ Ρόουζ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο 1.20'' πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Με αυτή την εξέλιξη μειώνονται αισθητά οι ελπίδες των "ταύρων" για κάτι καλό στα φετινά πλέι οφ.
Το παιχνίδι ουσιαστικά είχε τελειώσει, οι Μπουλς είχαν κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά η τύχη γύρισε για ακόμα μια φορά την πλάτη στον ηγέτη τους. Συγκεκριμένα ο Ρόουζ σε προσπάθεια του να διεισδύσει συγκρούστηκε με παίκτη των Σίξερς και σωριάστηκε στο παρκέ.


Μετά τον Ρόουζ, ο Σούμπερτ. Λίγες ώρες μετά το σοβαρό τραυματισμό του Ρόουζ ήρθε αυτός του Ίμαν Σόυμπερτ των Νικς. Ο ρούκι γκαρντ των Νικς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί επέμβαση και θα απουσιάσει για 6-8 μήνες.
Η φάση του τραυματισμού του Σούμπερτ θύμισε πολύ τη φάση του τραυματισμού του Ρόουζ. Συγκεκριμένα ο γκαρντ των Νικς τραυμάτισε το αριστερό του γόνατο σε μια προσπάθεια να περάσει τον προσωπικό του αντίπαλο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Μαϊάμι, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου κάτι που σημαίνει ότι θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας