Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Δόξα Κρανούλας - Εθνικός Γαζώρου 2-3

 

H ελπίδα αρκετών ομάδων του ομίλου πως ο Γάζωρος δε θα περνούσε νικηφόρα από την Κρανούλα είχε γεμίσει αρκετά πρόσωμα με χαμόγελα, ωστόσο επειδή γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας αποδεικνύουν πως πλέον πέρα από όλα τα άλλα αρχίζουν να αποκτούν και...μέταλλο νικητή.
Μπορεί να τα χρειάστηκε και να φλέρταρε και με νέα ισοπαλία αλλά με "χρυσό" σκόρερ τον Κώτσια που πέτυχε το παρθενικό του γκολ στις καθυστερήσεις, ο Εθνικός απέδρασε με το διπλό από την Κρανούλα κερδίζοντας την με 2-3 και έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο καθώς  αύξησε στο +5 την διαφορά από τον δεύτερο πλέον Τυληκράτη Λευκάδας και στο +7 από τον Απόλλων Καλαμαριάς.
Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά προηγήθηκε για ακόμα μια φορά μια εξαιρετική εμφάνιση του Μαχαιρούδη που έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημε, με τα 2 που σημείωσε.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γάζωρος ξεκίνησε ιδανικά. Μόλις στο 4΄ ο Μαχαιρούδης με σουτ έκανε το 0-1 βάζοντας καλές βάσεις για νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, αναζήτησαν την ισοφάριση αλλά πότε η τύχη, πότε η άμυνα και πότε ο Γιαννιώτης διατήρησαν το μηδέν.
Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Με γκολ δηλαδή. Ο Κωνσταντινίδης πήρε την σκυτάλη και έδωσε αέρα δύο γκολ στην ομάδα του και ενώ όλοι είχαν πιστέψει πως το παιχνίδι τελείωσε η Κρανούλα επανήλθε μέσα σε 3 λεπτά. Μείωσε με τον Ρόβα, ισοφάρισε με τον Γήττα και το παιχνίδι πήρε φωτιά. Ο Γάζωρος μετά το "νεκρό" διάστημα αφυπνίστηκε και πάλι, είχε δοκάρει με τον Κουκώλη, αλλά έπρεπε να φτάσει στο τέλος για να πανηγυρίσει τελικά τη νίκη.

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Βασιλειάδης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Διαμάντης, Βαρτζιώτης, Τσακτάνης, Ρόβας, Παππάς (72' Νάνος), Γαϊδαρτζής (90' Παπαβασιλείου), Γήττας (63' Κρολ), Κάκαβος

ΕΘΝ. ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Κοσμίδης, Κουκούτσης, Αγγελόπουλος, Κώτσιας, Παλάσκας, Άγγος (64' Κουκώλης), Γαλακτερός, Κωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης (77' Χαριτίδης), Πεχλιβανίδης (90' Κρυστάλλης)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογεράκος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πίττας (Ηλείας), Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Διαμάντης, Βαρτζιώτης, Τσακτάνης - Κουκούτσης

Link: http://www.serressport.gr/index.php?mod=showarticles&id=1330&article=gazwros-tsaritsanh



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας