Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

NBA news (23/4/2012)


Οι Λέικερς με τη νίκη τους με 114-106 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4) μετά από δύο παρατάσεις έδειξαν στους Θάντερ ότι πρέπει να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να στεφθούν πρωταθλητές. Οι Λέικερς ξέρουν τι πάει να πει να είσαι πρωταθλητής και to απέδειξαν καθώς κατάφεραν να αντιδράσουν ακόμα και όταν βρέθηκαν πίσω με 18 πόντους. Το παιχνίδι όμως στιγματίστηκε από το αντιαθλητικό χτύπημα του Metta World Peace στον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος αποχώρησε από το ματς και δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Χάρντεν ήταν ο καλύτερος παίκτης των Θάντερ έχοντας 14 πόντους.
Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με δύο βολές του Ουέστμπρουκ (14π., 3/22 σουτ), οποίος ισοφάρισε σε 91-91 και ενώ λίγο πριν οι Λέικερς είχαν πάρει προβάδισμα 2 πόντων με τρίποντο του Μπράιαντ (26π.).


Ο δυναμικός σέντερ των Πίστονς Μπεν Ουάλας σκέφτεται αν θα αποσυρθεί το καλοκαίρι ή αν θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά. Ακόμα και στα 38 του πάντως ο ''Big Ben'' παραμένει ένας από τους πιο σκληροτράχηλους αμυντικούς του πρωταθλήματος. Πάντως το κορμί του δεν φαίνεται να τον προδίδει και ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ν' αγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου χωρίς να έχει γίνει ποτέ ντραφτ. Φέτος έχει 4,2 ριμπάουντ μ.ο. σε 16 λεπτά συμμετοχής.


Χωρίς το μεγάλο της αστέρι τον Άντριου Μπόγκουτ θα παραταχθεί η εθνική Αυστραλίας το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο σέντερ των Ουόριορς που αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής από τους Μπακς θα χειρουργηθεί στον αστράγαλο την Παρασκευή. Ο συμπαίκτης του στους "πολεμιστές" και μεγάλο αστέρι της ομάδας Στέφεν Κάρι θα χειρουργηθεί την Τετάρτη και αυτός στον αστράγαλο. Ο Κάρι φέτος έχει λείψει από 37 αγώνες της ομάδας του λόγω διαστρεμμάτων. Και οι δύο πάντως αναμένεται να είναι έτοιμοι στα φιλικά προετοιμασίας.

Link: http://basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας