Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΝΒΑ news (15/4/2012)


Οι ομάδες με κίνητρο την προσπάθεια πρόκρισης στα πλέι-οφς έχουν θεωρητικά ένα επιπλέον κίνητρο να τους "απογειώσει" στο φινάλε της σεζόν. Μονάχα που τρεις σφετεριστές των τελευταίων θέσεων σε Ανατολική και Δυτική Περιφέρεια "προσγειώθηκαν" ανώμαλα τα ξημερώματα της Κυριακής (15/4). Καθώς Φοίνιξ, Γιούτα και Μιλγουόκι είδαν πολλές από τις ελπίδες τους να… "ψαλιδίζονται" με ήττες σε Σαν Αντόνιο και Μέμφις για τις δύο πρώτες και εντός έδρας από την Ιντιάνα για τους Μπακς. Την ίδια στιγμή, η Βοστόνη περνούσε από το Νιου Τζέρσεϊ και εξασφάλιζε και μαθηματικά την συμμετοχή στα πλέι-οφς, ενώ η Οκλαχόμα Σίτι "άλωσε" τη Μινεσότα με 78π. των Ντουράντ - Ουέστμπρουκ και παρέμεινε στην δυτική κορυφή.


Η μπασκετική "φλόγα" δεν σβήνει μέσα του, έστω κι αν έχει φτάσει τα 71 και έχει πανηγυρίσει τίτλους τόσο σε πανεπιστημιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Λάρι Μπράουν δεν θέλει απλώς να απολαμβάνει την παρέα των εγγονών του και έχει ακόμη διάθεση να διδάξει… Άλλωστε, εδώ και περίπου 14 μήνες είχε αποκαλύψει την διάθεσή του να επιστρέψει στο NCAA. Ο βετεράνος τεχνικός, πρωταθλητής το 1988 με το πανεπιστήμιο του Κάνσας και θριαμβευτής του ΝΒΑ το 2004 με τους Πίστονς, θα περάσει την Κυριακή (15/4) από συνέντευξη στο πανεπιστήμιο Σάουθερν Μέθοντιστ και είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του κόουτς Ματ Ντόχερτι, που απολύθηκε στις 13 Μαρτίου έπειτα από 6 σεζόν στους Mustangs, οι οποίοι δεν είναι φημισμένο πανεπιστήμιο, όμως έχουν μία συμμετοχή σε φάιναλ-φορ, αν και στο μακρινό 1956.

Η οικογένεια του Τρέιβον Μάρτιν έγινε ανεπιθύμητα γνωστή γιατί έχασε τον 17χρονο γιο της πριν από μερικές εβδομάδες. Σε μία ιστορία που συγκλόνισε και ανάγκασε τους Αμερικανούς να βγουν στους δρόμους και για έναν δεύτερο λόγο, εκτός της κρίσης. Ο νεαρός πυροβολήθηκε στην Φλόριντα από έναν εθελοντή φύλακα επειδή… φορούσε κουκούλα και είχε τα χέρια του στις τσέπες, με τους παίκτες του Μαϊάμι να βγάζουν την περιβόητη φωτογραφία στην ίδια στάση, ώστε να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τον άδικο χαμό του Μάρτιν. Κάτι που έκανε και ο σταρ των Νικς, Καρμέλο Άντονι, που υποδέχθηκε την οικογένεια του άτυχου πιτσιρικά στο "Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν" πριν τον αγώνα της Παρασκευής (13/4) με την Ουάσινγκτον.


Έχοντας χάσει ήδη 4 από τους 6 τελευταίους αγώνες του Ορλάντο, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, η διοίκηση των Μάτζικ θέλει να ξεκουράσει τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ώστε να αντιμετωπίσει όσο καλύτερα γίνεται την κήλη στον δίσκο. Ο θηριώδης σέντερ θα μείνει εκτός δράσης για 10-14 μέρες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου (ολοκληρώνεται στις 26/4), προκειμένου να είναι καλά στο ξεκίνημα των πλέι-οφς. Τότε που θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, έπειτα από την θεραπεία που θα του χορηγηθεί.
Οι Μάτζικ βρίσκονται στην 6η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 34-25, έχουν 1-4 χωρίς τον "Σούπερμαν" φέτος και ο συμπαίκτης του, Γκλεν Ντέιβις, δεν κρύφτηκε, λέγοντας πως "θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα δίχως εκείνον στο παρκέ".

Link: http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&m=1&c=23


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας