Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το απίστευτο ρεκόρ του Williams!


Η σπουδαία εμφάνιση των Timberwolves στο Los Angeles συνδυάστηκε με ένα εκπληκτικό ρεκόρ του Derrick Williams. Διαβάστε τι πέτυχε ο rookie forward για πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΒΑ!

Η δεύτερη φετινή νίκη στο Los Angeles ήταν ίσως η καλύτερη φετινή εμφάνιση των Timberwolves, που είχαν κερδίσει τους Clippers και στις 20 του περασμένου Ιανουαρίου. Το σκηνικό αυτή τη φορά ήταν διαφορετικό, με τους Michael Beasley - Derrick Williams να σκοράρουν μαζί 54 πόντους (!) ερχόμενοι από τον πάγκο και να διαλύουν κάθε αμυντικό πλάνο του Vinny Del Negro που δεν ήξερε πως να τους σταματήσει.

Κι αν οι 27 πόντοι που πέτυχαν έκαστος οι δυο forward δεν σας κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, διαβάστε τι πέτυχε ο Williams και θα καταλάβετε πόσο σπουδαία ήταν η εμφάνισή του. Ο παίκτης που επέλεξαν οι Λύκοι στο νούμερο δυο του draft τον περασμένο Ιούνιο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να τελειώσει έναν αγώνα με 90% στα σουτ (μίνιμουμ 10 προσπάθειες), συνδυάζοντας αυτό το ποσοστό με το απόλυτο (100%) στα τρίποντα (μίνιμουμ 4 προσπάθειες) και τις βολές (μίνιμουμ 5 προσπάθειες)!

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, κανείς παίκτης δεν είχε καταφέρει κάτι παρόμοιο στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος σύμφωνα με την εταιρεία που ασχολείται με την στατιστική του ΝΒΑ. Ο Williams απέφυγε να μιλήσει για το κατόρθωμά του, όμως είναι σίγουρο ότι αισθάνεται περήφανος. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους των Timberwolves που σιγά-σιγά δικαιώνονται για την επιλογή τους να τον "τσιμπήσουν" στο draft του 2011.

Link:http://master.ylmz.com/article/1671884/to-apisteuto-rekor-tou-williams

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας