Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Λίγα νέα για το ΝΒΑ

 Τα ελληνικά αστεράκια του NCAA αυξάνονται διαρκώς με την "γαλανόλευκη" παρουσία στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής να είναι έντονη και να προδιαθέτει για πολύ καλά πράγματα στο μέλλον. Ακόμα ένας παίκτης που κάνει τα κολεγιακά του βήματα είναι ο Γιάννης Σίνης. Ο 21χρονος φόργουορντ (γεννημένος στον Καναδά) έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Πάτρα με τα χρώματα της Απολλωνιάδας, εκεί όπου ξεχώρισε άμεσα με αποτέλεσμα ο Άρης να τον βάζει στο στόχαστρό του και να επιχειρεί να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2008.




  Τη δεύτερη άρνηση του οργανισμού του NCAA έλαβε την Παρασκευή (10/2) το πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ, που έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό από το τελικό τουρνουά του 2013, λόγω χαμηλών ακαδημαϊκών επιδόσεων. Οι "Huskies", περσινοί πρωταθλητές άκουσαν αρχικά την απόφαση, όμως η αντιπρόταση που άσκησαν τον περασμένο μήνα δεν έγινε δεκτή. Η διοίκηση του σχολείου πρότεινε εναλλακτικές ποινές, όπως το να παίξει με μειωμένο πρόγραμμα την επόμενη σεζόν ή να απαγορεύσει στον κόουτς Τζιμ Καλχούν την δυνατότητα να "στρατολογήσει" παίκτες το ερχόμενο καλοκαίρι. Η πρόεδρος του Δ.Σ. του κολεγίου, Σούζαν Χερμπστ δήλωσε απογοητευμένη από την απόφαση του NCAA, όμως ξεκαθάρισε ότι θα υποβάλει έφεση κατά της "ετυμηγορίας".




Οι 10 φετινές ήττες του Τένεσι Στέιτ μάλλον αποδεικνύουν πως δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α.. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/2) πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα στην τρέχουσα σεζόν του NCAA… Οι 17π. του Κόβινγκτον και 16π. του Μουρ έφταναν για να οδηγήσουν τους "Tigers" στην εκτός έδρας νίκη 72-68 επί του Μάρεϊ Στέιτ, που ήταν μόλις η παρθενική ήττα των "Racers" στη σεζόν!!!





Η περίφημη "Rivalry Week" του NCAA δεν θα μπορούσε να περιμένει καλύτερη διαφήμιση. Το Ντιούκ νίκησε εκτός έδρας με 85-84 το Νορθ Καρολάινα, χάρη σε ένα τρίποντο του freshman Όστιν Ρίβερς (29π.-6/10τριπ.) στην εκπνοή! Ο νέος σταρ των "Blue Devils", γιος του κόουτς των Σέλτικς, Ντοκ Ρίβερς, παραδέχθηκε πως "έζησα τα μεγαλύτερα και… μεγαλύτερα σε διάρκεια 6'' της ζωής μου", αφού σκόραρε το σπουδαιότερο καλάθι της σύντομης, αλλά γεμάτης προσδοκίες καριέρας του. Ο μικρός τόνισε επίσης πως "είναι φανταστικό το τι μπορεί να συμβεί όταν έχεις το κουράγιο", καθώς ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης, βάζοντας το όνομά του τόσο γρήγορα στη λίστα των θρύλων του φημισμένου πανεπιστημίου του. Κυρίως γιατί έχει σημασία και ο αντίπαλος…


 Linκ:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=100145&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας