Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

NBA Αποτελέσματα

  • Οι Sixers κέρδισαν τους Pistons για τρίτη συνεχόμενη φορά με περισσότερους από 20 πόντους διαφορά χωρίς να ξεπεράσουν τους 100 στην επίθεση κάτι που μόνο οι Lakers του George Mikan είχαν κάνει μέχρι σήμερα.

  • Η Philadelphia επιβλήθηκε του Detroit με 97-68, ενώ στις 6 Ιανουαρίου το είχε κερδίσει 96-73 και στις 28 του ίδιου μήνα είχε επικρατήσει πάλι 95-74. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί εδώ και 59 χρόνια, αφού η μοναδική ομάδα που το είχε πετύχει έως τώρα ήταν οι Minneapolis Lakers τη σεζόν 1952/53.

  • Με ηγέτη τον George Mikan η ομάδα του John Kudla τότε είχε πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Baltimore Bullets με περισσότερους από 20 πόντους διαφορά χωρίς η ίδια να ξεπεράσει τους 100. Η πρώτη ήρθε στις 5 Νοεμβρίου του 1952 με σκορ 97-75 χάρη στους 21 πόντους του Slater Martin και οι δυο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο μήνα.

  • Την 1η Δεκεμβρίου οι Lakers κέρδισαν 89-67 με τον Mikan να έχει 17 πόντους και τον Vern Mikkelsen να προσθέτει άλλους τόσους, ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς έφτασαν στο 3/3.  Οι 19 πόντοι του George Mikan και οι 15 του Jim Pollard βοήθησαν τους να επιβληθούν με 82-56.

  • Αφού έκαναν την αρχή σε πρώτη φάση οι Sixers σίγουρα θα ήθελαν να έχουν παρόμοιο ρεκόρ με τους Lakers εκείνης της εποχής που είχαν πετύχει 48 νίκες σε 70 αγώνες στην κανονική περίοδο και στη συνέχεια είχαν κατακτήσει το πρώτο από τα τρία σερί πρωταθλήματα τους. Οσο για αυτό η ομάδα του Doug Collins μπορεί να μην είναι φαβορί φέτος, αλλά με μια καλή ανταλλαγή μέχρι τις 15 Μαρτίου μπορεί οι ισορροπίες να αλλάξουν. Αλλωστε στα playoffs πάντα καραδοκεί μια έκπληξη. 
Link: http://nba.sport24.gr/article/1671389/kan-to-opws-o-mikan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας