Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

NBA news (18-19/02/2012)

  Μπορεί το μάτι των Κλίπερς να γυαλίζει φέτος, ωστόσο τους λείπει ακόμη η εμπειρία. Αλλά και τα λαμπερά τέσσερα δαχτυλίδια των Σπερς. Το Σαν Αντόνιο χρησιμοποίησε την εμπειρία του και νίκησε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/2) με 103-100 στην παράταση στο Λ.Α. συνεχίζοντας το εντυπωσιακό σερί του και φτάνοντας τις 10 διαδοχικές νίκες στη σεζόν!!! Τα "Σπιρούνια" έχασαν μία διαφορά 15π. στην 3η περίοδο, όμως ήταν πιο ψύχραιμοι στο τέλος, ενώ είχαν και έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και "ήρωα" τον δευτεροετή Γκάρι Νιλ, που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, με τρίποντο στα 5,7''! Νίκη ανατροπή και για το Μέμφις, που από το +18 βρέθηκε στο -11, αλλά υπέταξε 104-103 το Γκόλντεν Στέιτ, όμως την νίκη της βραδιάς μάλλον πέτυχε το Νιου Τζέρσεϊ, που πέρασε από το Σικάγο με 97-85 και έδωσε τέλος στο σερί των 8 ηττών του! Σπουδαία νίκη και για το Πόρτλαντ, που επιβλήθηκε 97-77 της Ατλάντα, στην επιστροφή του ΛαΜάρκους Όλντριτζ.



Ο Τζέρεμι Λιν αποθεώθηκε για την συμβολή του στις επτά συνεχόμενες νίκες των Νικς, όμως τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/2) είδε και την άλλη όψη του νομίσματος της δημοσιότητας. Κοινώς, από "ήρωας" έγινε αίφνης μοιραίος, λόγω της ήττας της Νέας Υόρκης από τη Νέα Ορλεάνη, αφού μπορεί να είχε 26π., όμως υπέπεσε σε εννέα λάθη και το δίκτυο ESPN, στα δημοσιεύματα που προσφέρει σε χρήστες σύγχρονων κινητών τηλεφώνων και i-pad τον θεώρησε υπαίτιο. Κάτι που έμοιαζε ασυνήθιστο, αφού τις προηγούμενες μέρες τον αποθέωνε τόσο, που δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του ΝΒΑ που έγραφαν στο Twitter ότι "το ESPN θα πρέπει να μετονομαστεί σε Lin-SPN"! 



Ο τραυματισμός του Ράσελ Ουέστμπρουκ στον αστράγαλο, στον αγώνα της Παρασκευής με το Γκόλντεν Στέιτ δεν έχει εκτιμηθεί ακόμη από το ιατρικό τιμ των Θάντερ και ο βασικός πόιντ-γκαρντ των πρωτοπόρων της Δύσης είναι επισήμως αμφίβολος. Ο απόφοιτος του UCLA γύρισε το πόδι του 1' πριν το φινάλε της 3ης περιόδου και οι επόμενες εξετάσεις θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος. "Θα το ξεκουράσει και θα δούμε πώς θα πάει", σχολίασε ο προπονητής του, Σκοτ Μπρουκς, που δεν γνωρίζει ακόμη αν θα τον έχει στην διάθεσή του για τον αγώνα με το Ντένβερ, το βράδυ της Κυριακής (19/2).




Δεν είναι μονάχα το ακαδημαϊκό σύστημα στο NCAA αυστηρό. Το ίδιο άτεγκτες είναι και οι ίδιες οι ομάδες των πανεπιστημίων, που εξακολουθούν να ζητούν πειθαρχεία των μαθητών - αθλητών εντός και εκτός παρκέ. Το κολέγιο του Περντιού απέβαλε την Παρασκευή (17/2) τον γκαρντ Κέλσι Μπάρλουου, γιο του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Κένεθ Μπάρλοου, αλλά και τον φόργουορντ Ντι-Τζέι Μπερντ, καθότι την προηγούμενη ενεπλάκησαν σε έναν καυγά σε μπαρ της περιοχής Ουέστ Λαφαγέτ… Ο Μπάρλοου, έχει ξεκινήσει βασικός στα 22 από τα 26 παιχνίδια της ομάδας του, σκοράροντας 8π. μ.ο. σε 24,3', ενώ ο Μπερντ, αγωνίζεται 17,1' και έχει ποσοστό45% στα τρίποντα.


Link:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας