Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Λίγα νέα για το ΝΒΑ

Ο Τζέρεμι Λιν είναι ο νέος σταρ στη Νέα Υόρκη, όμως υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον συμπαθούν. Ευτυχώς, μόνο στα… λόγια και όχι με τις συνηθισμένες (αγωνιστικές) συμπεριφορές τους. Ο πυγμάχος Φλόιντ Μεϊγουέδερ πιστεύει ότι ο γκαρντ των Νικς λαμβάνει όλη τη δημοσιότητα λόγω της καταγωγής του και όχι για τις εμφανίσεις του. Γράφοντας στον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα Twitter πως "ο Λιν είναι καλός παίκτης όμως όλη η "φασαρία" γίνεται γιατί είναι Ασιάτης.



 Σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο θα υποβληθεί την Τρίτη (14/2) ο Έρικ Γκόρντον, κάτι που σημαίνει ότι η απουσία του από τους αγώνες της Νέας Ορλεάνης θα επεκταθεί για 6 ακόμη εβδομάδες… Ο πρώην παίκτης των Κλίπερς ίσως προλάβει πια τα 20 τελευταία παιχνίδια της σεζόν, ενώ μετά την ανταλλαγή του από το Λ.Α., αντί του Κρις Πολ, έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 αγώνες. Σκόραρε 20π. και το νικητήριο καλάθι στη νίκη της πρεμιέρας στο Φοίνιξ και είχε άλλους 22π. στην ήττα από τη Φιλαδέλφεια στις 4 Ιανουαρίου, που ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι. Ο τζένεραλ μάνατζερ των Χόρνετς, Ντελ Ντεμπς, τόνισε ότι "ο Έρικ ήθελε πολύ να επιστρέψει και η επέμβαση είναι το καλύτερο για την υγεία του".




 Παρά τους 16π. και τα 13ριμπ. που είχε τα ξημερώματα της Τρίτης (14/2) κόντρα στο Ορλάντο, ο Νίκολα Πέκοβιτς έφυγε ηττημένος από τους Μάτζικ. Ωστόσο, στην Μινεσότα δεν στέκονται απλώς σε ένα ματς και νιώθουν πια κερδισμένοι με την επιλογή του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού. Ο "Πέκο" βρέθηκε βασικός στα τέλη του περασμένου μήνα, λόγω του τραυματισμού του Ντάρκο Μίλισιτς και εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από έναν ρολίστα πολυτελείας δίπλα στον σταρ των Γουλβς, Κέβιν Λαβ. Ο Μαυροβούνιος είχε 14,2π.-9,2ριμπ. και 62,8% ποσοστό ευστοχίας σε 8 αγώνες στην πρώτη 5αδα των "Λύκων" και παρά την επιστροφή του Μίλιτσιτς, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Star-Tribune" τόνισε ότι "εγώ απλώς προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε στιγμή που θα βρεθώ στο παρκέ. Και είμαι χαρούμενος
που τόσο ο προπονητής όσο και οι οπαδοί μας εκτιμούν την προσπάθειά μου".




 Ο Μπεν Ουάλας ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στο ματς των Πίστονς με τους Σπερς την Τρίτη (14/2), αλλά και να βάλει σύντομα τέλος στην πορεία του στο ΝΒΑ. Ο βετεράνος σέντερ του Ντιτρόιτ αναμένεται να αγωνιστεί στο 1.055ο ματς της καριέρας του και να ξεπεράσει τον Έιβερι Τζόνσον στην πρώτη θέση των συμμετοχών από παίκτη που δεν έγινε ποτέ επιλογή στο ντραφτ! Ωστόσο, την προηγούμενη μέρα αποκάλυψε πως το καλοκαίρι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση… Ο 37χρονος σέντερ, πρωταθλητής το 2004 με τα "Πιστόνια" και τέσσερις φορές κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ σχολίασε την πορεία του σε σύγκριση με αυτή του νέου "φαινομένου" της Λίγκας, Τζέρεμι Λιν, που επίσης δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ, αλλά αφού τόνισε πως "είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο", αποκάλυψε ότι "φέτος είναι η τελευταία σεζόν μου και δεν θα επιστρέψω του χρόνου στα παρκέ"!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας